Tragedii pe șosele, de 1 mai. Drumuri supraaglomerate, parcări arhipline(627)


Vacanța de 1 mai a adus, până acum, mai multe accidente pe șosele din Constanța. Prima tragedie s-a întâmplat dimineață, la ora 5.40, când un bărbat de 36 ani, din Medgidia, a condus un autoturism, pe DJ 222 dinspre Peştera către Medgidia şi ajungând la km 160, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum ceaţă densă, a pierdut controlul direcţiei de mers către stânga sensului de deplasare şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Șoferul a murit pe loc.


Un al doilea accident, în care au fost implicate trei mașini, a avut loc după-amiază, la Ovidiu. Din cele mai recente informații, în eveniment au fost rănite nu mai puțin de 12 persoane, dintre care doi copii. Circulația pe DN2A, la intrarea în municipiul Ovidiu, a fost oprită până acum câteva zeci de minute.

În ambele cazuri polițiștii continuă cercetările.

Șosele din Constanța sunt supraaglomerate în acest început de mai. Aât la intrarea în județ, pe Autostrada Soarelui, cât și pe podul de la Agigea, care este încă în reparații, s-au format cozi de circa trei kilometri. În Mamaia parcările din centru sunt arhipline, deși caravana care deschide sezonul estival nu a ajuns încă.

Poliția Rutieră Constanța a anulat evenimentele programate astăzi, pentru a face față afluxului mare de automobile.
 
jooble.org