CERONAV:  Următoarea Conferinţă Internaţională a Furnizorilor de Cursuri pentru Personalul Platformelor Petroliere va fi la Constanţa

CERONAV: Următoarea Conferinţă Internaţională a Furnizorilor de Cursuri pentru Personalul Platformelor Petroliere va fi la Constanţa(1446)


Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale - CERONAV va organiza, la Constanța, în luna mai a anului viitor (2015), Conferința internațională a furnizorilor de cursuri pentru personalul de la bordul platformelor petroliere – TPAG (Training Provider Advisory Group).

„Conferința va fi organizată sub patronajul OPITO - Offshore Petroleum Industry Training Organization și va reuni reprezentanți ai instituțiilor de pregătire din Europa, Orientul Mijlociu și Africa. Propunerea CERONAV de a organiza conferința la Constanța a fost acceptată în detrimentul altor câteva din partea unor centre din Emiratele Arabe Unite. Alegerea reprezentantului OPITO, Shaun Minty, reprezintă o recunoaștere a capacității CERONAV, având în vedere intrarea noastră relativ recentă pe această piață. De asemenea, ne-am propus ca până la data conferinței, să acredităm cu OPITO alte două cursuri de pregătire pentru personalul de la bordul platformelor petroliere, H2S – Hidrogen Sulfurat și Escape Chute” a declarat SORIN OVIDIU CUPŞA, director - general al CERONAV.

Anul acesta conferința a avut loc la Dubai, în Emiratele Arabe Unite, în data de 29 mai, CERONAV fiind reprezentat de Aleus Petrache, şef Serviciu OPITO şi Carmen Drăghici, inspector de specialitate în cadrul aceluiaşi departament.

 

FOTO: Scufundarea unei platforme petroliere ruseşti, în Marea Ohoţk (Extremul Orient), la 20 ianuarie 2011, s-a soldat cu 12 morţi şi 40 de răniţi! (Sursa: cugetliber.ro)
 

Taguri: CERONAV, OvidiuCupsa, PlatformePetroliere, DirectorCeronav, OPITO, TrainingProviderAdvisoryGroup, EscapeShute, SorinOvidiuCupsa,jooble.org