Mazăre despre Iohannis: ”Nu l-am auzit emițând idei”

Mazăre despre Iohannis: ”Nu l-am auzit emițând idei”(890)


Primarul Constanţei, Radu Mazăre, spune că nu şi-a putut forma o părere despre preşedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, pentru că nu l-a auzit "spunând prea multe cuvinte” sau “emiţând idei” şi, ca atare, nu poate spune dacă "e bun sau rău".


"Mă întrebaţi de Iohannis. Nu ştiu ce să vă spun, că nu l-am auzit spunând prea multe cuvinte, voi l-aţi auzit ? Ca atare, nu pot să am o părere, dacă e bun, dacă e rău, nu l-am auzit emiţând idei”, a declarat Radu Mazăre, marţi, înainte de a intra în sediul IPJ Constanţa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Întrebat de jurnalişti ce părere are de gestul lui Crin Antonescu de a renunţa să mai candideze la alegerile prezidenţiale, Mazăre a răspuns: “Eu v-am spus că Antonescu în ultimele luni...Părerea mea e că în ultimul an şi jumătate era de nerecunoscut”.
La întrebarea unde crede că a greşit Crin Antonescu, Mazăre a răspuns: “Cred că în capul lui”.

De asemenea, când jurnaliştii l-au întrebat care consideră că au fost motivele retragerii lui Antonescu din cursa prezidenţială, primarul Constanţei a spus că nu ştie, dar a afimat că fostul preşedinte al PNL era “încrâncenat” şi că nu te mai puteai înţelege cu el.
“Pe mine mă întrebaţi, măi, fraţilor, eu sunt la mare, sunt la PSD, întrebaţi-i pe ăştia de la PNL. Dar nu mai puteai să te înţelegi cu omul, era schimonosit la faţă, încrâncenat”, a afirmat Radu Mazăre.
 
jooble.org