Avalanşă de spectacole... ANULATE, la Casa de Cultură Constanţa: nici piesa de luni,

Avalanşă de spectacole... ANULATE, la Casa de Cultură Constanţa: nici piesa de luni, "Acum ori niciodată", nu se mai joacă!(1349)


Cad,… precum frunzele uscate (toamna…), unul câte unul, spectacolele programate, de pe afişul Casei de Cultură a Sindicatelor, din Constanţa!

După “Regalul baletului pe gheaţă rus” (care trebuia să aibă loc sâmbătă şi a fost amânat pentru… decembrie!), iată că un nou spectacol este anunţat ca ANULAT: piesa de teatru (comedia) “ACUM ORI NICIODATĂ”, de Valentin Krasnogorov, care era programată pentru luni (2 iunie)!

Dacă ne amintim bine, este cam a patra (dacă nu a cincea…) anulare de reprezentaţie, în acest an, la Casa de Cultură (după: Dan Puric, Baletul din Kiev ş.a.m.d.)…

Organizatorii îi invită pe cei care au achiziţionat bilete să vină la casele de vânzări, pentru a primi înapoi contravaloarea lor.
 

Taguri: ValentinKrasnogorov, Krasnogorov, DanPuric, Puric, BaletulRuspeGhiata, BaletuldinKiev, AcumoriNiciodata, CasadeCulturaConstanta, CasaDeCulturaConstanta, CasaDeCulturaASindicatelor, Teatru, Comedie,jooble.org