KARATE (Kyokushin): Autorităţile locale tulcene şi-au premiat medaliaţii la Campionatele Europene

KARATE (Kyokushin): Autorităţile locale tulcene şi-au premiat medaliaţii la Campionatele Europene(1584)


Cei trei tulceni care s-au întors cu premii importante de la Campionatele Europene (CE) de Karate (Kyokushin), desfăşurate recent, s-au întâlnit cu președintele Consiliului Județean Tulcea (CJT), Horia Teodorescu.
Acesta le-a oferit celor trei tineri cupe, diplome de merit şi daruri din partea Consiliului Județean Tulcea.

De asemenea, tulcenii campioni au primit, din partea lui Horia Teodorescu, premii constând în câte o tabără pentru fiecare.

Amintim faptul că Andreea Drăgan (de la „Nippon Budo Sport” Tulcea) a obținut locul al doilea, la junioare - 60 de kilograme, stilul „kumite” (vicecampioană europeană, aşadar), Cristian Mocanu a obținut locul III („bronz” european), la seniori - 60 de kilograme, iar Costin Vișan – locul III (”bronz”), la cadeți - 60 de kilograme.

„Este o mândrie pentru județul Tulcea să obțină astfel de performanțe, la nivel sportiv. Vorbim despre tineri extrem de talentați, dar și foarte muncitori. Acești adolescenți sunt de lăudat, mai ales dacă luăm în calcul că, pe lângă performanțele sportive, au rezultate foarte bune și la școală“, a spus președintele CJT.


IMAGINE: Tulceanca Andreea Drăgan, vicecampioană europeană (Sursa foto: Clubul „Nippon Budo Sport” – Tulcea)
 

Taguri: AndreeaDragan, CostinVisan, CristianMocanu, NipponBudoSport, Kumite, CJT, CJTulcea, ConsiliulJudeteanTulcea, HoriaTeodorescu, CE, CampionateleEuropene, Kyokushin,
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri