A furat cu o Aprilia din Italia

A furat cu o Aprilia din Italia(606)


Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial Constanţa, în cooperare cu poliţişti din cadrul I.P.J. Constanţa, au desfăşurat, ieri, o acţiune pe linia combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate, identificând un motociclu marca Aprilia model Piagio TD, fără numere de înmatriculare, despre care deţineau informaţii că este furat.

Conducătorul auto, cetăţeanul român D.V., în vârstă de 40 ani, domiciliat în oraşul Năvodari, a declarat că a achiziţionat motociclul de la un alt cetăţean român, fără a cunoaşte că acesta figurează ca fiind furat.
Motociclul, evaluat la aproximativ 1.500 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă în vederea continuării cercetărilor, urmând ca la finalizarea acestora să fie luate măsurile legale ce se impun.
Bărbatul în cauză este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire prin „primirea, dobândirea, transformarea ori înlesnirea valorificării unui bun, de către o persoană care fie a cunoscut, fie a prevăzut din împrejurările concrete că acesta provine din săvârşirea unei fapte prevăzute de legea penală, chiar fără a cunoaşte natura acesteia”.
 
jooble.org