ZIUA AFRICII. Ministrul Fondurilor Europene, la Ambasada Marocului:

ZIUA AFRICII. Ministrul Fondurilor Europene, la Ambasada Marocului: "România susţine continentul care l-a dat omenirii pe Nelson Mandela!"(1099)


Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a participat, astăzi, miercuri - 21 mai, la evenimentul de celebrare a „Zilei Africii”, organizat de către Ambasada Regatului Maroc la Bucureşti.

 

Ministrul român al Fondurilor Europene, Eugen Orlando Teodorovici, a declarat, cu acest cu prilej:

„Sunt cu adevărat onorat să-l reprezint pe premierul României, la acest eveniment, iar în nume personal urez succes şi cele mai calde gânduri de prosperitate şi de pace pentru întreaga Africă.

Între România şi statele Africii există o mare prietenie, care a rezistat pe o perioadă îndelungată de timp, iar cooperarea dintre noi va continua, bazându-ne pe simpatia şi pe dialogul constructiv de care ne-am bucurat şi până acum.‎

Reafirm, în numele ţării mele, acelaşi sprijin pentru  naţiunile care ni l-au dat pe marele Nelson Mandela, un om de stat care ne-a dăruit, timp de aproape un secol, exemple de constanţă, libertate şi iubire de dreptate, şi mă declar optimist că eforturile concentrate ale fiecărui cetăţean vor ajuta la construirea unui viitor bun şi solid pentru Africa!

Celebrarea Zilei Africii este un prilej de reflecţie, asupra problemelor, speranţelor, dar mai ales asupra reuşitelor acestui continent.”


FOTO: metropotam.ro
 

Taguri: NelsonMandela, ZiuaAfricii, AmbasadaMarocului, EugenTeodorovici, EugenOrlandoTeodorovici, Teodorovici, Africa, Africii, MinistrulFondurilorEuropene, FonduriEuropene,jooble.org