Valentin Vrabie îl atacă dur pe Nicușor Constantinescu, pe care îl consideră vinovat de moartea unui om

Valentin Vrabie îl atacă dur pe Nicușor Constantinescu, pe care îl consideră vinovat de moartea unui om(1168)


Primăria Peştera condamnă din nou, în mod public, INDIFERENŢA pe care autorităţile judeţene o manifestă faţă de locuitorii comunei! La aproape două luni de la protestul care a adus în faţa Consiliului Judeţean Constanţa peste 1.000 de oameni din comună pentru a atrage atenţia autorităţilor cu privire la starea jalnică a DJ 223, primarul se vedem nevoit, din nou, să traagă un semnal de alarmă cu privire la acest obiectiv!

”Stimaţi reprezentanţi ai judeţului Constanţa, DJ 223 a făcut prima victimă umană! Un om a murit într-un incediu pentru că pompierilor le-a trebuit mai bine de o oră să parcurgă cei 7 km care despart Peştera de Ivrinezu Mare, drum care nu a mai fost reparat de 35 de ani! Nu este de înţeles cum puteţi să puneţi mai presus de interesele oamenilor din comuna Peştera orgoliile dumneavoastră politice şi interesele care guvernează sistemul de management al acestui judeţ! Indiferent de necazurile cu care noi, comunitatea din Peştera, ne confruntăm, dumneavoastră, cei care ar trebui să ne reprezentaţi la nivel judeţean, rămâneţi impasibili. Că vorbim despre cotele defalcate, că vorbim despre lemne pentru încălzirea şcolilor, că ne referim la inundaţii devastatoare sau că vorbim despre reparaţia drumurilor, primim de fiecare dată acelaşi răspuns din partea Consiliului Judeţean Constanţa: INDIFERENŢĂ, NEPĂSARE, IGNORANŢĂ!”, a precizat Valentin Vrabie, primarul din Peștera.
Acesta spune că, din păcate, DJ 223 poate fi numit acum pe bună dreptate DRUMUL MORŢII!

Primarul Valentin Vrabie a anunțat, astăzi, că a depus plângere penală împotriva directorului RAJDP, Adrian Gâmbuţeanu, administratorul drumului cu pricina, şi împotriva preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu. Aceștia sunt acuzați de abuz în serviciu şi ucidere din culpă.
jooble.org