Târgul Naţional de Îmbrăcăminte și Încălţăminte TINIMTEX se întoarce în Constanța(1191)


Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanța), în parteneriat cu Consiliul Județean Constanța (CJC), organizează, în perioada 14 – 18 mai 2014, cea de-a 60-a ediție a Târgului Naţional de Îmbrăcăminte - Încălţăminte TINIMTEX, cel mai mare eveniment de profil din țară în domeniul industriei ușoare, cu tradiţie pentru zona Dobrogea.

Târgul se desfășoară la Pavilionul Expozițional și la Centrul de Afaceri Eurolitoral, din staţiunea Mamaia, pe o suprafață totală de 5.500 mp, și reunește peste 220 de firme, producători și comercianți de îmbrăcăminte și încălțăminte din intreaga tara, majoritatea acestora fiind participanți fideli ai acestui eveniment.
În cadrul TINIMTEX, producătorii ce prezintă la fiecare ediţie colecţii noi și diversificate, au pe de o parte, prilejul de a întâlni comercianţii din domeniu, iar pe de altă parte, iau contact direct cu publicul larg interesat de acest segment de piaţă.

Colecţiile din 2014 ale producătorilor români, aduc cele mai noi tendinţe în atenţia publicului constănţean cât şi sectorului business, reprezentat de profesioniştii din domeniu.

În contextul numeroaselor transformări care se petrec în plan economic și al crizei economice globale, ce produce constant modificări în peisajul societăților comerciale, CCINA Constanța își concentrează cu succes eforturile în atragerea de noi firme participante, astfel încât, la ediția din luna mai a TINIMTEX, cca 10% din totalul firmelor prezente la târg se află la prima participare.

Din totalul participantilor ~ 70% sunt producători, iar comercianți ~ 30%

La ediția din luna mai a TINIMTEX, expozanții prezenți la târg propun publicului constănțean o ofertă extrem de variată, menită să satisfacă toate gusturile, atât din punct de vedere al calității produselor expuse, cât și din perspectiva prețurilor extrem de atractive pentru cumpărători.

TINIMTEX va fi structurat astfel :
Pavilion Expozițional parter - îmbrăcăminte adulți
Pavilion Expozițional etaj - îmbrăcăminte adulți și copii, lenjerie, home&deco, accesorii
Centrul de Afaceri Eurolitoral - îmbrăcăminte din piele și blană, genți și accesorii, încălțăminte, lenjerie de pat

Program de vizitare:
În perioada 14 – 17 mai: 10.00 - 20.00
Duminică, 18 mai : 10.00 - 16.00




jooble.org