Ce au făcut polițiștii constănțeni în ultimele ore(727)


Ieri., în intervalul orar 17.30-19.30, poliţişti din cadrul Secţiei 3 în cooperare cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Constanţa au organizat şi desfăşurat o acţiune în vederea prevenirii şi combaterii faptelor comise cu violenţă în zonele unităţilor de învăţământ. Astfel, au fost legitimate 19 persoane şi sancţionate contravenţional cu amendă 4 persoane, întrucât nu au respectat unele norme privind convieţuirea socială, a ordinii şi liniştii publice şi pe cele privind actele de identitate ale cetăţenilor români, în valoare totală de 350 de lei.

La aceeaşi dată, poliţiştii din cadrul Biroului Urmăriri au organizat şi desfăşurat o acţiune în vederea identificării persoanelor care posedă mandate de executare a pedepsei închisorii. Astfel, oamenii legii au identificat şi reţinut trei persoane urmărite la nivel naţional, cu vârste de 49 de ani, 35 de ani, respectiv 44 de ani, pe numele cărora erau emise mandate de executare a pedepsei închisorii pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism.

Arestaţi preventiv pentru o perioadă de 30 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie
Revenim asupra evenimentului din data de 5 mai a.c., în care o femeie de 80 de ani a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie, informându-vă cu privire la faptul că, cei doi bărbaţi bănuiţi de comiterea faptei au fost prezentaţi judecătoriei Hârşova, instanţă ce a dispus arestarea preventivă a celor doi, pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetaţi în stare de libertate de către poliţişti
Poliţiştii oraşului Cernavodă cercetează în stare de libertate un minor, de 13 ani, din localitate, întrucât a fost identificat de agenţii de pază, după ce a trecut de casele de marcat ale unei societăţi comerciale, cu produse neachitate. Prejudiciul a fost recuperat şi predat responsabililor societăţii.

Poliţiştii din Medgidia cercetează în stare de libertate un bărbat de 39 ani, din oraşul Băneasa, care a condus un autovehicul pe drumurile publice, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta avea o concentraţie alcoolică de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat, poliţa R.C.A şi anexa I.T.P. expirate din luna decembrie. Astfel, i-au fost reţinute certificatul de înmatriculare şi numerele de înmatriculare ale autovehiculului.

Poliţiştii Postului de Poliţie Lumina cercetează în stare de libertate un bărbat, care în noaptea de 05/06.05.2014 a condus un autovehicul pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere şi care avea numerele de circulaţie provizorie expirate.
jooble.org