În judeţul Tulcea, Ponta a... vopsit, cu soţia, o bancă, după care s-a spălat într-o baie de mulţime, la Babadag

În judeţul Tulcea, Ponta a... vopsit, cu soţia, o bancă, după care s-a spălat într-o baie de mulţime, la Babadag(2001)


Ieri, începând cu ora 16.00, premierul a efectuat o vizită la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea (SJUT), acolo unde se derulează o investiţie amplă de reabilitare a clădirii şi de modernizare a Unităţii de Primire Urgenţe.

Înainte de a vizita spitalul, acesta a participat la o activitate de ecologizare, organizată de Tineretul Social Democrat din Tulcea, în cadrul căreia Victor Ponta, alături de Daciana Sârbu, a vopsit o bancă şi, împreună cu Liviu Dragnea şi Nicolae Bănicioiu, a plantat un copac.

În timpul vizitei la spital, delegaţia a vizitat secţia de ATI, acolo unde a aflat care sunt cele mai stringente probleme cu care se confruntă cea mai mare unitate spitalicească din judeţul Tulcea. În acest sens, a promis reprezentanţilor spitalului că îi va ajuta să achiziţioneze un angiograf.

La ieşirea din spital, premierul Victor Ponta a vorbit presei locale şi naţionale despre cele mai importante proiecte pe care le susţine pentru judeţul Tulcea (podul peste Dunăre, drumul expres, drumul Tulcea-Constanţa, investiţii în portul Tulcea, etc), în special despre instrumentul financiar care ar urma să finanţeze proiectele din cadrul Strategiei Deltei Dunării – ITI.

„Am cerut în noul acord de parteneriat să avem acel sistem de investiţii teritoriale integrate. Este un nou sistem prin care bani din mai multe programe, să fie toţi folosiţi într-o singură zonă, cum este Delta Dunării. Pe o primă evaluare este vorba de câteva sute de milioane de euro care în următorul exerciţiu financiar se investesc strict direct în Delta Dunării, în îmbunătăţirea condiţiilor de mediu, de transport, de infrastructură şi de protejarea mediului", a explicat premierul Victor Ponta, potrivit unui comunicat de presă al TSD Tulcea.

 

Serbare câmpenească la Babadag: „Candidez dacă mă susţine şi Tulcea!“, zice Ponta

 

De la Tulcea, delegaţia a plecat spre Babadag, acolo unde a fost organizată o serbare câmpenească de 1 mai. Aici s-a discutat despre alegerile din data de 25 mai, dar şi despre cele din noiembrie 2014.

Discuţiile au fost deschise de preşedintele PSD Tulcea, Horia Teodorescu, „gazda“ evenimentului, care a amintit băbăienilor faptul că acest oraş din judeţul Tulcea a dat un preşedinte de Consiliu Judeţean, un vicepreşedinte, un prefect, dar şi un ministru (Nicolae Bănicioiu, ministru al Sănătăţii).

În contextul pregătirii pentru luptele electorale din acest an, preşedintele PSD Tulcea, Horia Teodorescu, i-a invitat pe oameni să iasă la vot, atât pe 25 mai, cât şi în noiembrie 2014, la alegerile prezidenţiale.
„Nu vrem să trimitem oameni la Bruxelles o mână de oameni care să se plimbă prin Europa. Ei să le spună acolo că România este o ţară care trebuie respectată, că aici trăiesc oameni care sunt mândrii că sunt români“, a spus preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, potrivit sursei citate.

„Vă spun şi dumneavoastră cum am spus şi altora: nu candidez la Preşedinţie decât dacă mă susţine şi Tulcea“, a spus preşedintele PSD, Victor Ponta.
Peste 3.000 de persoane au fost prezente la serbarea câmpenească de la Babadag.


FOTO: Premierul Victor Viorel, la Tulcea (Sursa: obiectivtulcea.ro)
 

Taguri: Ponta, VictorPonta, VictorViorelPonta, DeltaDunarii, Tulcea, Babadag, SpitalulJudeteanDeUrgenta, SJUT, LiviuDragnea, Dragnea, ValerizZgonea, Zgonea, NicolaeBanicioiu, Banicioiu, CorinaCretu, Daciana, Sarbu, DacianaSarbu, EugenTeodorovici, Teodorovici, Dan,jooble.org