Ce au făcut polițiștii constănțeni de 1 Mai(618)


Poliţiştii Secţiei 2 Constanța au organizat şi desfăşurat, în noaptea de 30.04/01.05 a.c., în intervalul orar 23.00-04.00, o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii furturilor din imobile. Astfel, au fost legitimate 7 persoane şi sancţionate contravenţional 3, întrucât nu au respectat normele privind convieţuirea socială, ordinea şi liniştea publică, valoarea totală a amenzilor fiind de 600 de lei.


Totodată, la aceiaşi dată, poliţiştii Compartimentului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Oraş Cernavodă au organizat şi desfăşurat o acţiune pe linia depistării persoanelor urmărite şi a celor care posedă mandate de executare a pedepsei închisorii. Cu această ocazie, au fost depistaţi şi identificaţi 2 bărbaţi, unul în vârstă de 33 de ani, posesor al unui mandat de executare a pedepsei închisorii pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism, condamnat la 2 ani şi 6 luni închisoare şi altul în vârstă de 30 de ani, posesor al unui mandat de executare a pedepsei închisorii de 2 ani şi 6 luni, pentru aceeaşi faptă.

Depistat la scurt timp de la comiterea faptei de către poliţiştii din Agigea

La data de 01 mai a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Agigea au depistat şi identificat un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din Constanta, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat, faptă înregistrată iniţial cu autor necunoscut. Din primele cercetări s-a stabilit că acesta a sustras 30 suporţi metalici din incinta unei instituţii de pe raza localităţii. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului, fiind făcute propuneri legale în consecinţă, pe lângă unitatea de parchet competentă.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri