Ponta îi dă derogare lui Mazăre: în stațiuni se va construi și după 15 mai

Ponta îi dă derogare lui Mazăre: în stațiuni se va construi și după 15 mai(1721)


Victor Ponta a declarat, astăzi, după ce a vizitat stațiunea Mamaia, că este de acord ca în stațiuni să se construiască și după data de 15 mai.

Acesta a spus că a vrut să vină la fața locului să vadă cum stau lucrurile.

Decizia va fi parafată marți dimineața.
 

Mazăre i-a spus lui Ponta că lucrările din Mamaia vor fi gata până în 15 iunie, dar că o legea dată de Elena Udrea îl obligă să înceteze lucrările pe 15 mai.

"Constructorul a promis că până pe 15 iunie este gata, este o ordonanţă de urgenţă dată de madam Udrea când era ministru, ca să nu se mai construiască între 15 mai şi 15 septembrie nimic în staţiunile de pe litoral", a explicat Mazăre. "Şi când să construieşti, iarna?", l-a întrebat Ponta. Mazăre i-a spus că nici iarna nu are voie, pentru că nu îi permie Inspectatoratul de Stat în Construcţii.

"Am şi eu 30 de ani de când vin la Mamaia şi nu-mi vine să cred că în sfârşit după 30 de ani o să se facă toate lucrurile acestea. Cu atât mai tare mă bucur că nu sunt din bani locali sau din bani de la Guvern, ci sunt bani europeni. Sunt absolut convins, aşa cum îl cunosc pe Radu, că o să le facă cu siguranţă, condiţia e să-l lăsăm să muncească. E o idee bună să lucreze în continuare, nu să lăsăm şantier aici până pe 15 septembrie şi să umble lumea prin pietre şi gropi şi moloz. Evident că dăm ordonanţa, l-am întrebat şi pe ministrul Dezvoltării, că Programul Operaţional Regional este la domnul Dragnea, l-am întrebat şi pe ministrul pentru IMM şi Turism şi toată lumea a spus să fim deştepţi şi să-i lăsăm să lucreze", a declarat Victor Ponta.

Cei doi au vizitat și pasarela pietonală din Mamaia, care a fost deschisă circulației azi.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri