Au vrut să se omoare(668)


În această după amiază, poliţiştii Secţiei 5 au fost sesizaţi prin 112 cu privire la tentativa de suicid a unei tinere, în incinta unei camere dintr-un cămin de nefamilişti. Deplasaţi la faţa locului poliţiştii au identificat şi depistat o minoră, în vârstă de 15 ani, necooperantă, cel mai probabil pe fondul unor probleme sentimentale. A fost sesizată şi DGASPC, totodată, fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului, urmând ca în funcţie de rezultat să se ia măsuri legale.


Tot în această după amiază, poliţiştii din cadrul Biroului de Poliţie pentru staţiunea Mamaia au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că, pe malul lacului Siutghiol un bărbat are intenţii de suicid. La faţa locului au fost direcţionate forţe din cadrul Poliţiei Judiciare şi ale GMJ Constanţa, care l-au depistat pe bărbatul în vârstă de 46 de ani, din Constanţa. Acesta prezenta leziuni pe antebraţe, ce au impus transportarea să la SCJU Constanţa în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.
Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Biroului Urmăriri din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, întrucât pe numele bărbatului Tribunalul Constanţa a emis astăzi un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 3 ani şi şase luni pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor.
jooble.org