1 Mai în sudul litoralului: spectacol automobilistic și... recitaluri corale(841)


Turiştii care aleg să-şi petreacă minivacanţa de 1 Mai în staţiunile din sudul litoralului vor avea parte de concerte, curse auto şi festival de dans.

Startul evenimentelor se va da, joi, 1 Mai cu show-ul denumit 1 Mai Tunning Fest 2014. Evenimentul automobilistic, aflat la prima ediţie, va reuni pasionaţii de drift şi drag, la malul mării, într-o demonstraţie de îndemânare şi viteză. Deschiderea evenimentului va avea loc, joi, 1 Mai, în intervalul orar 12.00-12.30, în staţiunea Venus. În parcarea din spatele hotelului Adriana (Venus), zeci de autoturisme de sute de cai putere se vor prezenta pentru o paradă pe arterele din staţiuni, până în Mangalia. Întrecerile de drift şi drag vor avea loc în spaţiile special amenajate din zona cordonului rutier Saturn-Venus. În aceeaşi locaţie, va fi organizată o expoziţie de maşini. Manifestarea automobilistică se va încheia duminică, 4 mai, cu o festivitate de premiere a celor mai buni automobilişti.


Tot în perioada 1 - 4 mai, Crazy Salsa Fest, aflat la cea de-a V-a ediţie este evenimentul, care, timp de 4 zile şi 3 nopţi va introduce în lumea dansului sute de pasionaţi de muzica şi dansurile latino-americane. În cadrul manifestării, desfăşurate în staţiunea Neptun, vor fi organizate seminarii cu instructori şi antrenori de dans renumiţi, atât din ţară, cât şi din străinătate.


Ziua Europei este un alt eveniment cultural-artistic, organizat vineri, 2 mai, în Portul Turistic. Manifestarea va antrena eleviii şcolilor din municipiu într-o serie de concursuri de creativitate şi imaginaţie. În cadrul evenimentului vor fi susţinute recitaluri corale şi concursuri cu tematică U.E.
 
jooble.org