TULCEA: Un sport nou pentru români,

TULCEA: Un sport nou pentru români, "streetball", va fi sprijinit de către autorităţi(1702)


Președintele Consiliului Județean Tulcea (CJT), Horia Teodorescu și vicepreședinții CJT, George Șișcu și Vasile Strat, s-au întâlnit, în această dimineață, cu reprezentanți ai domeniului sportiv din județ.

Ședința de lucru a avut loc la sala „Dobrogea” a Consiliului Județean Tulcea, începând cu ora 10.00.

Conducerea CJT a discutat, pe rând, cu cei implicații în diferitele sporturi practicate la nivelul județului: atletism, lupte, box, volei, baschet, dar și cu reprezentanți ai Clubului Sportiv Școlar și Clubului Sportiv Municipal „Danubiu“.

 

Un nou proiect:... „street – ball”, la Tulcea!

 

Fiecare și-a prezentat proiectele pe anul în curs: fie că este vorba despre un maraton, care va avea loc la Tulcea (în cazul atletismului), despre finala Cupei României la fete (în cazul boxului) sau despre un campionat de „streetball” (propus de către cei de la secția de baschet).

În urma discuțiilor, președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, i-a asigurat pe cei prezenți că va face tot ceea ce este posibil, din punct de vedere legal, pentru a-i sprijini, în derularea proiectelor gândite de ei, pentru acest an, 2014.

Foto: Streetball (Sursa: sportrevolution.ro)

Taguri: Streetball, street-ball, baschet, CJT, CJTulcea, ConsiliulJudetean, ConsiliulJudeteanTulcea, Boxului, box, atletismului, atletism, HoriaTeodorescu, VasileStrat, Strat, GeorgeSiscu, Siscu, Teodorescu, Tulcea, CupaRomaniei,jooble.org