E oficial: Victor Ponta vine de 1 Mai pe litoral, să vadă pasarela și săracii

E oficial: Victor Ponta vine de 1 Mai pe litoral, să vadă pasarela și săracii(760)


Așa cum ziarul Timpul vă informa încă de ieri, Victor Ponta va veni de 1 Mai pe litoral.

Primăria Constanța a anunțat, astăzi, că acesta va vizita, de la ora 11.30, cartierul de locuințe oeftine Henri Coandă, iar la ora 12.30 pasarela pietonală din zona Sat Vacanță, precum și Piațeta Cazino Mamaia.

Mazăre a declarat astăzi că vrea să îi arate premierului cartierul și a doua etapă de dezvoltare a sa.

” O să mergem în Mamaia să vadă pasarela, dar nu o să o inaugurăm neapărat pasarela și o să dăm drumul la circulație imediat ce va fi gata, deci nu așteptăm să o inaugurăm cu premierul. Merge să vadă lucrările”, a spus Mazăre.

Acesta a mai declarat că o să-l roage pe Victor Ponta să dea o ordonanță de urgență să deblocheze construcțiile inclusiv pe perioada 15 mai – 15 septembrie.
”Din trei motive. Unu: nu suntem gata cu lucrările că nu avem cum să fim, doi: pierdem fondurile europene pentru că nu putem lucra decât 3-4 luni pe an maximum, trei: sunt inclusiv lucrări private și avem nevoie de investiții pentru locuri de muncă”, a spus Mazăre.

”Așa cum este formulată ordonanța va rămâne la aprecierea primarului atunci când dă autorizația de construcție dacă lucrarea respectivă împiedică sau nu turismul, primarul apreciază, nu cineva din minister. Există numai că ea durează e făcut e pe mers în parlament și dacă nu mai lucrează oamenii ăștia la faleză și astea europene până 1 iunie – 15 iunie stăm cu șantierul”, a conchis primarul.

Sursa foto: Mediafax.ro
jooble.org