Cine este urmaşul lui Emil Moraru la conducerea Forţelor Speciale din cadrul IPJ(3178)


La sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa s-a desfăşurat ieri concursul pentru ocuparea funcţiei de şef al Serviciului Acţiuni Speciale, funcţie rămasă vacantă.
La concurs au participat comisar şef de poliţie Tudorel Dogaru, şeful Biroului Accidente Rutiere din cadrul Serviciului Rutier Constanţa şi subcomisar de poliţie Adrian Cerneagă, împuternicit - şef Serviciul Acţiuni Speciale Constanţa. În urma concursului, a fost declarat admis Tudorel Dogaru, obţinând nota 9,12.

Cine este Dogaru?!

La 37 de ani, Tudorel Dogaru a ocupat mai multe funcţii, printre care se numără: ofiţer operativ în Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa, Poliţia Municipiului Constanţa, Biroul Poliţiei Rutiere, şef Birou de Poliţie pentru Centrul Universitar, adjunct al Secţiei doi de Poliţie Constanţa, şef Birou Drumuri Naţionale şi Europene, împuternicit şef al Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă Constanţa, ofiţer specialist principal tot în cadrul SIPI şi şef Birou Accidente din Serviciul Poliţiei Rutiere Constanţa.
Dogaru a absolvit Grupul Şcolar Industrial Energetic Constanţa, Specializarea Electronică, după care a ales Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza" Bucureşti, Facultatea de Drept, Specializarea Poliţiei Rutiere. CV-ul comisarului-şef Dogaru mai arată că acesta a absolvit Universitatea Bucureşti, Facultatea de Drept, Specializarea Ştiinţe Penale, Modulul Psihopedagogic, Facultatea de Psihologie, Specializarea Psihosociologie, precum şi Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative, Specializarea: Drept maritim şi portuar din cadrul Universităţii „Ovidius" Constanţa.

Dogaru preia scaunul lui Moraru, pensionat în urma unui scandal

Fostul şef al DIAS Constanța, a fost pensionat anul trecut, după ce a fost șantajat cu fotografii indecente. Un tabloid a publicat două instantanee cu comisarul șef Emanoil Moraru, în care fostul șef al mascaților apărea dezbrăcat în sala de sport a Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, purtând doar o perucă și o armă. Moraru a afirmat că publicarea fotografiilor a fost o răzbunare din partea unui subordonat, care a încercat să îl șantajeze împreună cu un jurnalist. Concomitent cu ancheta in acest caz, la 1 decembrie 2012, Emanoil Moraru s-a pensionat. În prezent, acesta a rămas liderul Corpului Național al Polițiștilor din Constanța.
 
jooble.org