FONDURI EUROPENE: În Grecia, la o foarte importantă reuniune ministerială a UE, Eugen Teodorovici va discuta despre fondurile de coeziune, cu comisarul Johannes Hahn

FONDURI EUROPENE: În Grecia, la o foarte importantă reuniune ministerială a UE, Eugen Teodorovici va discuta despre fondurile de coeziune, cu comisarul Johannes Hahn(1183)


Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Orlando Teodorovici, participă, începând de astăzi, la Reuniunea ministerială informală a miniştrilor responsabili cu politica de coeziune, din Uniunea Europeană, care se desfăşoară încapitala Greciei, Atena.

Cu ocazia acestei reuniuni a UE, ministrul român al Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, efectuează şi o vizită de lucru în Grecia, în perioada 24 – 25 aprilie 2014.

Aşa cum am spus, oficialul guvernamental român participă la Reuniunea ministerială informală a miniştrilor responsabili pe tema politicii de coeziune, organizată de către preşedinţia greacă a UE, la Atena.

Scopul acestei reuniuni ministeriale informale îl constituie întâlnirea tuturor miniştrilor responsabili cu politica de coeziune din statele membre ale UE, discuţiile concentrându-se asupra domeniilor care vizează potenţialul de creştere, crearea de noi locuri de muncă, acţiunile de promovare economică, socială şi teritorială, în conformitate cu Strategia Europa 2020, în sensul revitalizării economiei europene.

La acest important „summit” participă, printre alţi oficiali ai Comisiei Europene, şi comisarul pentru politici regionale, austriacul Johannes Hahn.

În afara lucrărilor reuniunii europene, ministrul român se va întâlni, în întrevederi separate, şi cu alţi oficiali greci, ca şi cu oameni de afaceri eleni, interesaţi de cooperarea economică cu România.

FOTO: Ministrul român al Fondurilor Europene, Eugen Orlando Teodorovici şi Johannes Hahn, comisarul european pentru politici regionale (Sursa: europa.eu)
 

Taguri: JohannesHahn, Hahn, Teodorovici, EugenTeodorovici, EugenOrlandoTeodorovici, MinisterulFondurilorEuropene, FonduriEuropene, POSDRU, Coeziune, fondurideCoeziune, politiciRegionale, UE, CE, Atena, ComisiaEuropeana,jooble.org