Se lansează “Litoralul pentru Toţi”, ediţia de primăvară. Vezi cât costă cel mai ieftin sejur la mare(798)


Asociaţia Litoral-Delta Dunării (A.L.D.D.), Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (F.P.T.R.) şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (A.N.A.T.) lansează programul "Litoralul pentru Toţi", ediţia de primăvară 2014.


Pentru a veni în sprijinul turiştilor, lansarea acestei ediţii beneficiază de aceleaşi tarife maximale din ediţia septembrie – octombrie 2013, ceea ce înseamnă că aceste pachete pot avea şi preţuri inferioare acestor plafoane tarifare.

Pentru zona Mamaia – Constanţa – Eforie tarifele maximale pentru această ediţie (05.05 - 15.06. 2014 - sejur 6 nopţi/persoană) ajung până la :

205 lei / 6 Nopți / pers. Hotel 1* fără mic dejun
235 lei / 6 Nopți / pers. Hotel 2* fără mic dejun
265 lei / 6 Nopți / pers. Hotel 3* fără mic dejun
315 lei / 6 Nopți / pers. Hotel 2* cu mic dejun
425 lei / 6 Nopți / pers. Hotel 3* cu mic dejun
485 lei / 6 Nopți / pers. Hotel 4* cu mic dejun
605 lei / 6 Nopți / pers Hotel 5 * cu mic dejun

Ca şi la ediţia precedentă, turiştii beneficiază de o opţiune suplimentară: varianta All Inclusive, care asigură toate cele 3 mese - servite în regim bufet, băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă.

Tarifele maximale pentru sejururi All Inclusive de 5 nopţi / persoană ajung până la:

Hotel 3* ALL INCLUSIVE : 765 lei / 5 N / pers.
Hotel 4* ALL INCLUSIVE : 875 lei / 5 N / pers.
Hotel 5 *ALL INCLUSIVE : 985 lei / 5 N / pers.


Pentru sudul litoralului (staţiunile Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche) tarifele maximale pentru această ediţie (05.05 - 15.06. 2014 - sejur 6 nopţi/persoană) ajung până la :

159 lei / 6 Nopți / pers. Hotel 1* fără mic dejun
179 lei / 6 Nopți / pers. Hotel 2* fără mic dejun
199 lei / 6 Nopți / pers. Hotel 3* fără mic dejun
269 lei / 6 Nopți / pers. Hotel 2* cu mic dejun
329 lei / 6 Nopți / pers. Hotel 3* cu mic dejun
379 lei / 6 Nopți / pers. Hotel 4* cu mic dejun
469 lei / 6 N / pers Hotel 5 * cu mic dejun

Până acum s-au înscris în program 38 de hoteluri din staţiunile de pe litoral, care pun la dispoziţie un număr de 5.408 de locuri pe serie. Aceste locuri vor fi vândute în peste 70 de agenţii din toată ţară, ceea ce înseamnă că la sfârşitul ediţiei de primăvară 2014 a programului, cel puţin 32.000 de turişti vor putea beneficia de vacanţe pe litoral la tarife reduse.

Declaraţie Corina Martin, Preşedinte Asociaţia Litoral - Delta Dunării:
"Programul “Litoralul pentru toţi” se află la cea de-a 14-a ediţie, ca program tradiţional în care patronatele hoteliere şi cel al agenţiilor de turism şi-au dat mâna în vederea atragerii turiştilor în perioada de extrasezon pe Litoralul Românesc, în condiţiile în care nicio altă destinaţie externă nu vine cu o ofertă atât de avantajoasă.
Cu sprijinul Consiliului Judeţean Constanţa, şi la această ediţie voucherul de atracţii permite turiştilor să aleagă dintre mai multe obiective turistice renumite din judeţ –Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie, Muzeul de Artă, Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii, Muzeul de Artă Topalu, Cetatea Adamclisi, Cetatea Histria.”

Declaraţie Lucia Nora Morariu, Preşedinte ANAT:
"'Litoralul pentru toţi” a devenit unul dintre programele favorite ale publicului consumator de vacanţe în extrasezon datorită preţurilor extrem de atractive pe care le oferă. Agenţiile de turism membre ale Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism susţin întotdeauna eforturile hotelierilor de a avea turişti în această perioada. Sperăm ca vremea să fie bună în cele şase săptămâni de program astfel încât un număr cât mai mare de români să se bucure de vacanţe frumoase pe Litoralul românesc."

Tarifele indicate exprimă o recomandare maximală, valoarea acestora fiind stabilită de fiecare prestator în parte, spun organizatorii.
jooble.org