CONSTANŢA - NOUTĂŢI DE LA PRIMĂRIE: Imnul Mamaiei n-are muşterii, Mazăre e cuminţel, nu chiuleşte de la Poliţie şi se dă cu zmeul...

CONSTANŢA - NOUTĂŢI DE LA PRIMĂRIE: Imnul Mamaiei n-are muşterii, Mazăre e cuminţel, nu chiuleşte de la Poliţie şi se dă cu zmeul...(1645)


Radu Ştefan Mazăre, primarul municipiului Constanța, a mers, astăzi, marţi – 22 aprilie, la orele prânzului, pentru a treia săptămână la rând, la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Constanța, așa cum prevede protocolul controlul judiciar, instituit de către Istanță (Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie / ICCJ), în dosarul construcţiei “campusului social” constănţean “Henri Coandă”, în care edilul – şef este învinuit (şi cercetat în stare de libertate), de către procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) – Divizia Centrală Bucureşti, pentru comiterea infracţiunilor de luare de mită (175.000 de euro, primiţi illegal de la omul de afaceri israelian Avraham Morgenstern, patronul şi administratorul firmei de asfaltări şi construcţii civile “Shapir Structures” SRL) şi fals în declaraţiile de avere.

Azi a fost, iar, şi zi de percheziţii, la Primărie şi pe la directorii ei, tot în speţa cu mita.

Mazăre a declarat că habar n-are ce caută procurorii DNA şi că percheziţiile vor ţine până la... alegerile prezidenţiale, din decembrie!

E spusă adânc... N-a detaliat ideea!

Referitor la percheziţii, este de reamintit, totuşi, că în caz de găsire a unor noi probe, în special pe linia posibilei obstrucţionări a actului de justiţie, prin rămânerea în libertate a învinuitului penal, există posibilitatea legală a unei... NOI cereri de arestare preventivă, din partea Parchetului, chiar dacă vechea cerere a fost respinsă, definitiv!

 

Grija lui Mazăre:…”IMNUL” MAMAIEI! Tragedie şi cataclism: nu s-a prezentat nimeni să-l mai achiziţioneze, după ce a început ancheta DNA!...

 

La intrarea în sediul “organului”, adică în uşa “Judeţenei” de Poliţie, de pe bulevardul Mamaia, Mazăre a povestit cum și-a petrecut sărbătorile pascale și cum decurg pregătirile pentru primirea turiştilor, în staţiunea Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai.

De asemenea, Radu Mazăre a menționat și că vrea să vadă care este situația achiziției pentru… imnul stațiunii Mamaia (SIC!), la care până acum… nu s-a prezentat nimeni (!), după ce a început ancheta DNA!

„După ce terminăm treaba la Poliție, vom merge la birou, să vedem ce este, ce s-a întâmplat cu achiziția, să vedem dacă vom găsi melodia, care va fi imn de 1 Mai.
Referitor la faleză, ieri am fost la o plimbare, o mare parte din ea, care estre intrată în reparație capitală, va fi la stadiul de beton.
Într-adevăr vor mai fi și zone pietruite, dar nu sunt în partea de Nord, acolo unde vin turiștii să se distreze”, a declarat Mazăre.

 

Altfel, toate bune. De Paşte s-a jucat “mumos”, s-a… “dat” cu zmeul şi cu bicicleta!

 

“De Paște m-am dat cu zmeul și cu bicicleta și am văzut cum decurg lucrările în Mamaia“ a mărturisit primarul Constanței…
Ne bucurăm, ca şi constănţeni, că s-a jucat “mumos”, că a fost cuminte şi nu l-a supărat pe iepuraş, că destul îi dă “deneaul” na –na, la poponeaţă…

FOTO: Mazăre, ditamai primarul ... aerian al Constanţei, jucând în... bancul cu liliacul italian, escroc sentimental, care le cucerea pe şoricioaicele blonde autohtone, spunându-le că-i tot şoarece, da’... aviator!
(Sursa foto: libertatea.ro)
 

Taguri: Mazare, RaduMazare, PrimariaConstanta, Primaria, Constanta, Percezitii, DNA, DNABucuresti, CartierulHenriCoanda, HenriCoanda, Coanda, NicusorConstantinescu, Coruptie, Abuzinserviciu, Bucuresti,jooble.org