Joi, la Mihail Kogălniceanu, se întruneşte

Joi, la Mihail Kogălniceanu, se întruneşte "SFATUL BĂTRÂNILOR"!(1109)


În urmă cu sute de ani, comunitățile locale apelau la înțelepciunea bătrânilor pentru rezolvarea unor probleme.

Anii au trecut, societatea a evoluat, bătrânii au fost uitați, nu însă și în comuna Mihail Kogălniceanu, din judeţul Constanţa, acolo unde primarul Ancuța Daniela Belu consideră că bătrânii au rol foarte important, în ceea ce privește dezvoltarea comunității.

Mergând pe această idee, în data de 5 iunie 2013, primarul Ancuța Daniela Belu a reînființat… „Sfatul Bătrânilor”, în aceeași zi având loc și prima întâlnire!

„În comuna Mihail Kogălniceanu trăiesc încă foarte mulţi bătrâni, care mai au un cuvânt important de spus. De ce să nu folosim experiența și înțelepciunea lor, care, cel mai probabil, de multe ori, poate oferi mult mai repede soluții pentru anumite probleme ale comunității? Consider că este oportun să se reia tradiţia şi să se fructifice această comoară, astfel încât cele mai bune idei și sfaturi, pe care ni le dau bătrânii noștri, să fie cunoscute şi folosite în comunitate”, spunea Ancuța Daniela Belu.

Şi cum tradiția trebuie păstrată, joi - 17 aprilie, începând cu orele 16:00, în incinta sediului Pimăriei va avea loc a patra întâlnire a ”Sfatului Bătrânilor”,din Mihail Kogălniceanu.
La aceasta a patra ședință de lucru, reprezentanții administrației publice locale vor prezenta realizările celor trei luni scurse de la prima întâlnire într-un raport de activitate.
 

Taguri: MihailKogalniceanu, Kogalniceanu, SfatulBatranilor, Sfatul, Batranilor, AncutaBelu, AncutaDanielaBelu, Belu, Constanta,jooble.org