Ce au descoperit polițiștii în ultimele ore(723)


Serviciul de Investigare a Fraudelor cercetează în stare de libertate pe P. Laurenţiu, de 36 ani, din Constanţa, administrator al unei societăţi comerciale, care, în perioada ianuarie – decembrie 2013, a înregistrat în contabilitate facturi în valoare de 90.000 lei, care atestă în mod fictiv derularea unor achiziţii de bunuri şi prestări de servicii, în scopul diminuării bazei de impozitare şi a sustragerii de la plata T.V.A., aducând astfel un prejudiciu la Bugetul Consolidat al Statului.

Biroul Investigarea Fraudelor din Mangalia cercetează în stare de libertate pe N. Dumitru, de 47 ani, din Mangalia, care în calitate de administrator la unei societăţi comerciale din Neptun, în perioada 25.04.2013 – 25.01.2014, a reţinut şi nu a virat la bugetul consolidat al statului suma de 8.674 lei, reprezentând impozite şi contribuţii cu reţinere la sursă.
Secţia 5 cercetează în stare de libertate pe H. Răzvan, de 25 ani, din Bucureşti, care, la data de 9 aprilie a.c., a trecut de casele de marcat ale unei societăţi comerciale cu mai multe bunuri.
Poliţiştii din Cernavodă au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în noaptea de 9.04.2014, persoane necunoscute au sustras un motociclu nefuncţional, aparţinând unei persoane din Cernavodă. În urma investigaţiilor efectuate a rezultat faptul că motociclul furat se află în posesia lui B. Ionuţ din Hârşova. Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii situaţiei de fapt.

Poliţia Saligny cercetează în stare de libertate pe L. Dumitru Ionuţ, de 23 ani, din Satul Nou, Constanţa, care a fost depistat având asupra sa mai multe cabluri electrice din cupru şi aluminiu, pe care le-a sustras de la o societate comercială din localitatea Făclia.

Secţia 6 Poliţie Rurală cercetează în stare de libertate pe S. Stelică, de 45 ani, din comuna Ion Corvin, satul Viile, care a fost depistat având asupra sa o plasă de pescuit de tip monofilament.

Poliţiştii Secţiei 5, în baza probatoriului administrat, au stabilit faptul că autorii furtului din cadrul unui O.N.G. din Constanţa, comis la data de 8 aprilie a.c., sunt trei tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 26 de ani. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat părţii vătămate. Cercetările continuă cu autorii în stare de libertate.

Poliţiştii din Medgidia au executat Mandatul de Arestare Preventivă emis la data de 08.04.2014, de Judecătoria Medgidia, privind pe D. Florin, de 30 ani, din judeţul Călăraşi.

Poliţia 23 August cercetează în stare de libertate pe G. Cosmin Adrian, de 27 ani, din Albeşti, pentru săvârşirea infracţiunii de furt, care a sustras dintr-o locuinţă din localitate, la data de 04.04.2014, mai multe bunuri în valoare de 1.850 lei.
jooble.org