ULTIMA ORĂ: Mazăre vine dinspre Bucureşti, la Constanţa, iar DNA a trimis o... maşină de interceptare! Ponta îl apără şi atacă, IAR, Justiţia! Primăria confirmă că NOUL dosar este despre

ULTIMA ORĂ: Mazăre vine dinspre Bucureşti, la Constanţa, iar DNA a trimis o... maşină de interceptare! Ponta îl apără şi atacă, IAR, Justiţia! Primăria confirmă că NOUL dosar este despre "Henri Coandă". DNA s-a grăbit, ca să nu poată pleca Mazăre în Madagascar...(10074)


În urmă cu câteva minute, doar, premierul Guvernului României (!) Victor Viorel Ponta, a sărit, IARĂŞI!, în apărarea „baronilor” locali ai Partidului Social Democrat (PSD), afirmând, ca răspuns la o întrebare pusă de un reporter al B1 Tv (referitoare la percheziţiile din această dimineaţă, de la Primăria Constanţa şi de la locuinţa din staţiunea turistică Mamaia a primarului Constanţei, Radu Ştefan Mazăre),
că, cităm: „Îl apreciez foarte mult şi am mare încredere în Radu Mazăre, aşa cum a arătat că are şi majoritatea (SIC!) cetăţenilor din Constanţa, care l-au votat de atâtea ori, la alegeri! Radu Mazăre este un om puternic...”

 

Nou atac al lui Ponta, la Justţie (DNA)!!!

 

Prim – ministrul Victor Viorel P. A ţinut să adauge: „Da, sunt percheziţii şi vor mai fi!
La fel s-a întâmplat şi după referendumul din vara lui 2012... Şi aţi văzut care a fost reacţia alegătorilor la alegerile din decembrie 2012! La fel se va întâmpla şi în acest an!”

Iată un NOU atac la adresa Justiţiei independente, în special împotriva Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), unul din... lungul şir de astfel de declaraţii, pentru care a fost tras de urechi de către Comisia Europeană a UE, ba chiar şi de către liderii... socialişti europeni: Shultz, Svoboda ş.a.!!

Reamintim că procurorii DNA efectuează, în această dimineaţă (începând cu ora 08.00), percheziţii la domiciliului (din staţiunea turistică Mamaia, a:) primarului Constanţei, Radu Ştefan Mazăre, şi la sediul Primăriei municipiului.

 

Se confirmă, oficial: NOUL dosar penal al lui Mazăre este legat de campusul social constănţean “Henri Coandă”!

 

Tot în ultimele minute, Primăria Constanţa a difuzat un comunicat, în care confirmă că obiectul cercetărilor este constituit de către campusul social “Henri Coandă”, din municipiul - reşedinţă de judeţ!

Deşi nu s-au oferit date oficiale, de la DNA, pe surse de presă se aflase că ancheta vizează fapte de corupţie, care ar fi fost comise de către primarul Constanţei, iar Radu Mazăre ar urma să fie adus la Bucureşti, la Divizia Centrală a Direcţiei Naţionale Anticorupţie (cea care instrumentează dosarul, la fel ca şi în cazul lui Nicuşor Constantinescu!), pentru audieri, chiar în cursul acestei zile.

Procurorii anticorupţie fac cercetări în acest al… treilea caz în care există acuzaţii foarte grave la adresa lui Radu Mazăre, pe lângă cele două în care acesta este deja trimis în judecată pentru de abuz în serviciu, în cazurile de retrocedări ilegale de terenuri.

Desi, cum spuneam, DNA nu a făcut public, încă, motivul percheziţiilor, existau indicii că procurorii vizează activitatea primarului Radu Mazăre în legătură cu construcţia cartierului de locuinţe sociale, pentru nevoiaşi, “Henri Coandă”.
Iată că Primăria Constanţa a confirmat, oficial, printr-un comunicat de presă, aceste informaţii.

Presupunerile, acum confirmate de către administraţia locală, erau alimentate chiar de… declaraţiile lui Mazăre, care a spus, în aceste zile, că, în ultimele săptămâni, DNA - Divizia Centrală Bucureşti (Sic!) a cerut Primăriei Constanţa documente legate de construirea clădirilor şi de achiziţia de terenuri pentru cartierul “Henri Coandă”.

 

DNA – ul şi-a grăbit acţiunea, ca să nu poată pleca Mazăre în Madagascar!...

 

Nu este lipsit de interes să amintim că Radu Mazăre anunţase că pleacă în vacanţă, în Madagascar, împreună cu mama sa, şi că se pregăteşte un… atentat la viaţa lui!

Întrebare retorică: SĂ FIE O SIMPLĂ COINCIDENŢĂ CĂ D.N.A. – UL SE GRĂBEŞTE SĂ DEA DRUMUL LA ACEST NOU DOSAR?!...
CHIAR DACĂ NU PRIMEŞTE MANDAT DE ARESTARE, PENTRU 30 DE ZILE, MAZĂRE VA FI PUS, PROBABIL, SUB “CONTROL JUDICIAR”, CEEA CE (VA) PRESUPUNE ŞI… INTERDICŢIA DE A PĂRĂSI ŢARA!

 

ULTIMA ORĂ: DNA a trimis o… maşină de interceptare (!), pentru Mazăre, care vine dinspre… Bucureşti!

 

Primarul Constanţei nu a asistat la percheziţii, pentru că este plecat la… Bucureşti!
Mazăre este, în acest moment,… pe drum!
El vine, cu maşina personală, la… Constanţa, dinspre Bucureşti (unde-i plecat cu mama sa)!

DNA a trimis o… maşină de interceptare (!), care, cel mai probabil, îl va aduce pe Mazăre la Constanţa (!), unde trebuie să semneze procesele – verbale ale acţiunilor de percheziţie…

Apoi, dacă este cazul, Mazăre va fi transportat la Divizia Centrală a DNA, de la Bucureşti.
CU… CĂTUŞE?!
 

Taguri: Mazare, RaduMazare, PrimariaConstanta, Primaria, Constanta, Percezitii, DNA, DNABucuresti, CartierulHenriCoanda, HenriCoanda, Coanda, NicusorConstantinescu, Coruptie, Abuzinserviciu, Bucuresti,jooble.org