Percheziţii DNA, acasă la Mazare şi la Primăria Constanţa! Este posibil ca primarul să fie dus la Bucureşti şi reţinut pentru 24 de ore...

Percheziţii DNA, acasă la Mazare şi la Primăria Constanţa! Este posibil ca primarul să fie dus la Bucureşti şi reţinut pentru 24 de ore...(1645)


Procurorii DNA efectuează, în această dimineaţă (începând cu ora 08.00), percheziţii la domiciliului primarului Constanţei, Radu Ştefan Mazăre, şi la sediul Primăriei municipiului.

Deşi nu s-au oferit date oficiale, pe surse de presă s-a aflat, deocamdată, că ancheta ar viza presupuse fapte de corupţie, comise de către primarul Constanţei, iar Radu Mazare ar urma să fie adus la Bucureşti, la Divizia Centrală a Direcţiei Naţionale Anticorupţie (cea care instrumentează dosarul, la fel ca şi în cazul lui Nicuşor Constantinescu!), pentru audieri, Chiar în cursul acestei zile.

Procurorii anticorupţie fac cercetări în acest al… treilea caz în care există acuzaţii foarte grave la adresa lui Radu Mazăre, pe lângă cele două în care acesta este deja trimis în judecată pentru de abuz în serviciu, în cazurile de retrocedări ilegale de terenuri.

Desi, cum spuneam, DNA nu a făcut public, încă, motivul percheziţiilor, există indicii că procurorii vizează activitatea primarului Radu Mazăre în legătură cu construcţia cartierului de locuinţe sociale pentru nevoiasi “Henri Coandă”, potrivit Realitatea Tv.

Aceste presupuneri sunt alimentate chiar de… declaraţiile lui Mazăre, care bas pus că, în ultimele săptămâni, DNA Divizia Centrală Bucureşti (Sic!) a cerut Primăriei Constanţa documente legate de construirea clădirilor şi de achiziţia de terenuri,

În aceste zile, Radu Mazăre anunţase că pleacă în vacanţă, în Madagascar, împreună cu mama sa, şi că se pregăteşte un… atentat la viaţa lui!
 

Taguri: Mazare, RaduMazare, PrimariaConstanta, Primaria, Constanta, Percezitii, DNA, DNABucuresti, CartierulHenriCoanda, HenriCoanda, Coanda, NicusorConstantinescu, Coruptie, Abuzinserviciu, Bucuresti,jooble.org