FOTBAL: DUPĂ 0- 3 CU SUCEVENII, doar... jandarmii şi poliţiştii i-au scăpat pe jucătorii

FOTBAL: DUPĂ 0- 3 CU SUCEVENII, doar... jandarmii şi poliţiştii i-au scăpat pe jucătorii "FARULUI" Constanţa, de furia suporterilor!(1707)


Un echipaj de jandarmi, aparţinând IJJ (Inspectoratul de Jandarmerie) Constanţa, împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei Municipale Constanţa, au acţionat în vederea detensionării unei situaţii conflictuale, existente între suporteri şi jucătorii (şi staful tehnic al:) echipei de fotbal FC „Farul” Constanţa!

Situaţia a fost creată pe fondul nemulţumirii suporterilor, pentru faptul că echipa lor favorită a obţinut un rezultat slab (0 – 3), în meciul susţinut sâmbătă – 5 aprilie, în deplasare, la Suceava, în cadrul ligii secunde a campionatului naţional.

Astfel, ieri seară, în jurul orei 21.30, jandarmii au aflat despre faptul că în faţa stadionului situat pe strada Primăverii, în municipiul Constanţa, în aşteptarea autocarului cu membrii echipei de fotbal respective, s-au adunat aproximativ 50 de suporteri, care tulburau ordinea şi linistea publică.

Jandarmii, însoţiţi de poliţişti, s-au deplasat la faţa locului şi au intervenit, prin discuţii purtate cu suporterii revoltaţi, ca şi cu conducerea echipei de fotbal, pentru aplanarea acestei stări tensionante, astfel că situaţia a putut fi ţinută sub control, fără a se ajunge la incidente...
 

Taguri: FARUL, FCFarul, FarulConstanta, FCFarulConsrtanta, fotbal, suporteri, revoltati, IJJConstanta, PolitiaConstanta, IJJ, InspectoratuldeJandarmi, IJJConst., Primaverii, autocarul,jooble.org