Ce au făcut polițiștii constănțeni în ultimele 24 de ore(667)


Poliţiştii din Mangalia au documentat activitatea unui bărbat, în vârstă de 47 ani, din municipiul Mangalia, care calitate de administrator al unei societăţi comerciale, în anii 2009 și 2010, nu a virat la bugetul consolidat al statului suma de 6.051 lei, reprezentând impozite şi contribuţii. Celui în cauză i-a fost întocmit dosar penal, fiind cercetat în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală.

Poliţiştii din Cernavodă s-a sesziat din oficiu despre faptul că, în perioada 25 mai 2013 – 25 noiembrie 2013, reprezentanţii unei societăţi comerciale din localitate, au reţinut prin stopaj la sursă impozitele şi contribuţiile datorate bugetului statului în valoare de 6.576 lei.
În cauză se efctutează cercetări faţă de reprezentanţii societăţii pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală, faptă prevăzută şi pedepsită de Art. 6 din Legea 241/2005.

Poliţiştii din Medgidia au documentat activitatea infracţională a unui bărbat din Hârşova, de 32 de ani, care în calitate de administrator al unei societăţi a reţinut salariaţilor societăţii pe care o administrează impozitele şi contribuţiile cu stopaj la sursă în cuantum de 2.795 lei, fără a vira aceste sume către bugetul consolidat al statului în termenul legal de 30 de zile.

La data de 05.04.2014, poliţiştii Biroului Urmăriri au identificat şi reţinut pe A. Dobre Rebeca, în vârstă de 32 ani, condamnată de Tribunalul Constanţa, la o pedeapsa de 1,9 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de complicitate la trafic de droguri de risc. Persoana în cauză a fost introdusă în arestul IPJ Constanţa.

La data de 05.04.2014 , poliţiştii Biroului Urmăriri au identificat şi reţinut pe L. Claudiu, în vârstă de 32 ani, condamnat de Judecătoria Arad, la o pedeapsă de 1 an închisoare pentru comiterea infracţiunii de delapidare.

Poliţiştii Secţiei 5 Constanţa cercetează în stare de libertate un bărbat de 35 ani, din Constanța, care la data de 5 aprilie a.c., a fost surprins de agenții de pază ai unei societăţi comerciale de pe raza secţiei în timp ce încerca să sustragă mai multe bunuri din respectiva societate.

La data de 5 aprilie a.c., poliţiştii din Năvodari au fost sesizaţi despre faptul că dintr-o instituţie din localitate au fost sustrase un laptop, 2 telefoane mobile şi o sumă de bani.
În urma activităţilor specifice derulate, poliţiştii au identificati trei minori, cu vârste cuprinse între 13 şi 14 ani, toţi din Navodari, bănuiţi de comiterea furtului.
Prejudiciul cauzat, în valoare de 3.300 lei, a fost recuperat şi restituit părţii vatamate.
Cercetările continuă cu minorii în stare de libertate, sub aspectul savârşirii infracţiunii de furt calificat.
 
jooble.org