Negru-Vodă: Audi A6 cu acte false, descoperit de către poliţiştii de frontieră

Negru-Vodă: Audi A6 cu acte false, descoperit de către poliţiştii de frontieră(2699)


Vineri, în jurul orei 20.30, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Negru - Vodă au oprit, pentru control, în zona de competenţă, un autoturism marca „Audi” - model A6, cu numere de Italia, în care se aflau doi bărbaţi.

Conducătorul auto, cetăţeanul român U.M.C., în vârstă de 29 ani, a prezentat, la control, un certificat de înmatriculare care oferea indicii de falsificare.

În urma verificărilor, s-a stabilit că plăcuţele de înmatriculare aparţin unui alt autovehicul, iar autoturismul Audi A6 figurează ca fiind... neînmatriculat în Italia!

Persoana în cauză, domiciliată în judeţul Constanţa, a declarat că a achiziţionat autoturismul fără a cunoaşte faptul că acesta este neînmatriculat şi că respectivul document este fals.

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit conducătorului auto dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autoturism cu număr fals de înmatriculare”, „punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat” şi „uz de fals”, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 334, alin. 1 şi 2, respectiv art. 323, din Codul Penal (CP), cu aplicarea art. 38 - Cod Penal, privind concursul de infracţiuni.
 

Taguri: Negru-Voda, SPF, SPFNegruVoda, NegruVoda, Negru, Voda, politistiidefrontiera, PolitiadeFrontiera, CodulPenal, CP, art334CP, art323CP, art38CP,jooble.org