Marţi, la Teatrul

Marţi, la Teatrul "Danovski" Constanţa: Gala de premiere a Festivalului - Concurs de Scurtmetraje realizate de Elevi "FILMIC" - Ediţia a şaptea(1285)


FILMMIC, festivalul liceenilor, din toată țara, pasionaţi de tehnica şi arta video şi cinematografică, spune, din nou,... „Motor! - Acțiune!”, celor mai bune scurtmetraje şi spoturi publicitare realizate de către adolescenți.

Marți - 8 aprilie, începând cu ora 11.00, la Teatrul Național de Operă și Balet (TNOB) ”Oleg Danovski”, din Constanța, se va desfăşura Gala de Premiere a Festivalului Național de Scurtmetraj pentru Liceeni - ”FILMMIC”, ediţia a VII-a.

Şi în acest an, când tema concursului a fost: „MIRAJ şi REALITATE” participarea elevilor, cu propriile producţii cinematografice, a fost numeroasă, cuprinzându-i nu doar pe cursanţii liceelor constănţene, ci şi pe cei din unităţi şcolare din aproape toate județele țării!

În cadrul evenimentului, vor fi premiate filmele care au întrunit sufragiile juriului, în privinţa calităţii imaginii, sunetului şi regiei, a originalităţii şi creativităţii scenariului, precum şi a expresivităţii interpretării actoriceşti.
 

Taguri: FILMIC, SCURTMETRAJE, ScurtmetrajeElevi, TNOB, TeatrulOleg, Danovski, OlegDanovski, Danovski, MirajsiRealitate, Liceeni, elevi,jooble.org