Asociaţia

Asociaţia "Litoral - Delta Dunării": bilanţ pozitiv, la şapte ani de la înfiinţare(2043)


Asociația de Promovare şi Dezvoltare Turistică „LITORAL – DELTA DUNĂRII” împlineşte, mâine - 5 aprilie, ŞAPTE ANI DE ACTIVITATE!

Ea s-a înființat în data 5 aprilie 2007, ca structură public – privată, având ca scop principal promovarea și dezvoltarea Litoralului Românesc și a Deltei Dunării.

Membrii actuali ai Asociaţiei sunt: Consiliile Județene Constanța si Tulcea; Primăriile Constanța, Mangalia, Eforie, Năvodari și Tulcea; CCINA Constanța; Patronatul agențiilor de turism locale, membre ale ANAT (Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism); Patronatele Hoteliere Mamaia, “Ion Movilă”, din Eforie – Techirgiol, și din Delta Dunării; Portul Constanţa (CN APMC SA) și Aeroportul Internațional “Mihail Kogălniceanu” – Constanţa.

Acum, la cei şapte ani aniversari, Asociaţia face, ÎN PREMIERĂ, anunţul că, în această săptămână, au aderat la ea... trei (noi) primării din județul Constanța, respectiv: Murfatlar, Cumpăna şi Costinești!

Ca la orice aniversare, este momentul să se facă şi un scurt bilanţ, (fatalmente selectiv, datorită intensei activităţi): crearea celui mai mare și mai puternic parteneriat public-privat din turismul românesc; organizarea Târgului de Turism „Bursa Litoral – Delta Dunării” - 7 ediții; 1 Mai – Deschiderea Sezonului Estival – Parada Litoralului Românesc - 6 ediții; Festivalul Antic Tomis – 2 ediţii- cel mai iubit eveniment istoric ş cultural local; evelionul Turismului la Mare - 4 ediții; ampania " Cu NATO pe Litoral"; „Paşte pe Litoral - Lumină de la Malul Mării”; Programul “ Litoralul pentru Toți” - 14 ediții; Programul “Delta Dunării pentru Toți”; Campania "Ryanair la Constanța"; Readucerea (mega)tour – operatorului german TUI pe Litoralul Românesc!; Show-ul aerian “Constanța Air Show – Thunder over the Black Sea” - 2011; Adunarea Generală a MEDCRUISE la Constanța - 2010; Cele mai mari „infotrip” - uri din turismul românesc - 700 de agenți de turism!; Premiile Asociației „Litoral – Delta Dunării” – 5 ediții; Raliul Deltei Dunării -revenire spectaculoasă, după 15 ani!; prima Taxă de Promovare, implementată într-o destinație românească, la Mamaia; crearea unei regiuni turistice integrate, prin includerea Deltei Dunării şi a județului Tulcea în Asociație, alături de Litoral; sprijinirea înființării de patronate hoteliere, pe Litoral și în Delta Dunării; campanii intense de promovare a regiunii Dobrogea turistică, în mass-media, locală si centrală, precum și la târguri naționale și internaționale de turism; cele mai spectaculoase „Show” – uri, la Târgul de Turism al României - " Legendele Olimpului", în 2013, și "Mamaia Style", în 2014; realizarea PRIMULUI Film Oficial și a PRIMEI melodii (oficiale) de promovare a unei stațiuni turistice din România!; organizarea de „infotrip” - uri pe Litoralul Românesc și în Delta Dunării - pentru agenții de turism români, dar și pentru cei străini: turci, belgieni, iranieni etc.

Cu ocazia acestui moment aniversar, CORINA MARTIN, președinte (ŞI, TOTODATĂ, INIŢIATOR ŞI FONDATOR!) al Asociației de Promovare şi Dezvoltare Turistică „Litoral – Delta Dunării, a declarat: “ De şapte ani, pledez, constant și activ, pentru dezvoltarea și promovarea turismului românesc, prin asociații, de tip parteneriat public - privat, pentru a genera o strategie cât mai coerentă și unitară a dezvoltării stațiunilor turistice româneşti.
Pe Litoral și în Delta Dunării am reușit să demonstrăm, în acești şapte ani de activitate a Asociației noastre, forța unei asemenea echipe integrate, în care operatorii privați din turism lucrează alături de reprezentanții autorităților publice locale, și nu separat de aceștia!
Transmit, cu această ocazie, mulțumiri tuturor membrilor și partenerilor noștri, care urmează și susțin crezul meu, al nostru, de fapt,, și care se implică activ în dezvoltarea și realizarea proiectelor Asociației.

Mulțumesc, în mod deosebit, reprezențantilor mass-media din România, fără de care nu am putea promova și face cunoscută activitatea noastră. PRESA ESTE ALIATUL NOSTRU CEL MAI PUTERNIC (!) și devine, astfel, un excelent ambasador al turismului românesc, în care eu cred cu convingere.
Împreună, aducem " 0 9 ATITUDINE ÎN TURISM!" (un slogan al Asociaţiei – N. Red.), pe Litoral și în Delta Dunării, și vă invit să credeți, în continuare, în turismul românesc, alături de noi!"
 

Taguri: AsociatiaLitoral, Litoral, Delta, Dunarii, Litoral-DeltaDunarii, CorinaMartin, Martin, ANAT, MEDCRUISE, infotrip, TarguldeTurism, BursaLitoral, VacantepentruToţi, RaliulDeltei, Ryanair, NATO, LuminadelaMalulMarii, FestivalulAnticTomis, MamaiaStyle, TaxadeP,
George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri