Mâine, în cadrul "Primăverii Artelor", de la Universitatea "Ovidius": workshop cu Dana Trifan şi Iulian Enache, de la TSCT(1583)


În cadrul programului de cercetare ştiinţifică şi artistică “Primăvara Artelor”, derulat, în această perioadă, de către Facultatea de Arte a Universităţii “Ovidius”, din Constanţa, mâine, sâmbătă - 5 aprilie, de la ora 11.00, la etajul 1 al Facutăţii de Ştiinţe Economice, din Piaţa Chiliei, în Constanţa, se va desfăşura workshopul “Arta actorului şi mecanismele logice”.

Pentru acest eveniment, coordonatoarea Dana Trifan Enache (cunoscuta actriţă este şi lector universitar dr., la Facultatea de Arte de la Universitatea “Ovidius”!) îl are ca invitat pe actorul si regizorul Iulian Enache, de la Teatrul de Stat din Constanta (TSCT).

Sunt aşteptaţi să participe studenţi şi masteranzi ai Facultăţii de Arte, ca şi... viitorii candidaţi la teatru (liceeni din clasele XI şi XII).
 

Taguri: IlianEnache, DanaTrifan, DanaTrifan-ENACHE, Enache, workshop, FacultateadeArte, Arte, Ovidius, UniversitateaOvidius, UniversitateaOVIDIUSConstanta, TeatruldeStat, TSCT, TSConstanta, TSC, PrimavaraArtelor, PiataChiliei, ArtaActorului,jooble.org