"EuroLitoral" - Mamaia, 4 - 6 aprilie: TÂRGUL DE NUNŢI, organizat de CCINA Constanţa(1704)


Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură (CCINA) Constanța, organizează, în perioada: vineri, 4 – duminică, 6 aprilie a.c., la Centrul de Afaceri „EuroLitoral” (fostul „Bingo Europa”), de lângă hotelul „Parc”, de la intrarea în staţiunea turistică Mamaia, cea de-a XI-a ediție a TÂRGULUI PENTRU NUNŢI, cel mai important eveniment de profil din zona Dobrogei.

 

În completarea Târgului: Salonul Profesional pentru Înfrumuseţare

 

În completarea tematicii Târgului, se va organiza, la fel ca în ultimii ani, (şi) Salonul Profesional pentru Înfrumusetare - un eveniment modern, actual, interactiv şi complex, dedicat profesioniştilor din segmentul “beauty” - cosmetică, îngrijire corporală şi “hair-style”. Tematica variată pe care o oferă Salonul Profesional pentru Infrumuseţare reprezintă unul dintre punctele forte ale acestui eveniment, de tip “show & sale”, la care se adaugă un calendar dens de demonstraţii, realizate de profesionişti, într-un spațiu special amenajat.

Producători, distribuitori, importatori, retaileri de produse, mobilier şi echipamente pentru cosmetică, îngrijire corporală, “hair-style”, “make-up”, alături de specialişti din fiecare domeniu de activitate din industria de “înfrumuseţare”, al segmentului “wellness-SPA” şi nutriţiei “BIO”, vor prezenta, atât publicului larg, cât și reprezentanţilor Saloanelor, centrelor “SPA” și clinicilor, cele mai inovative tehnologii, proceduri şi tendinţe din domeniul “beauty”.

 

Pe o suprafaţă de 1.500 mp, expun şi fac demonstraţii peste 50 de firme, din Bucureşti, Constanţa şi alte şapte judeţe

 

Pe o suprafață de aproximativ 1.500 de metri pătraţi, peste 50 de firme specializate din judeţele: Constanța, București, Brașov, Tulcea, Oradea, Timiş, Suceava, Neamţ, Ploieşti, oferă viitorilor miri o gamă completă de articole, accesorii și servicii, pentru o nuntă pe care fiecare o visează.

În cadrul Salonului specializat, vizitatorii vor găsi diverse produse, de la invitații de nuntă, până la aranjamente, pentru spațiul dedicat evenimentului (aranjamente florale, decorațiuni, meniuri speciale, îmbrăcăminte pentru miri, dar și pentru domnișoarele de onoare și nași etc.).

Alt exemplu: „Dansul mirilor” a devenit un element foarte important în arhitectura unei nunți și a capătat o conotație diferită pentru fiecare cuplu. Viitorii miri, îşi pot alege coregrafia îndrumați de profesioniști, pot lua lecții de dans pentru a crea un spectacol de neuitat, cucerindu-şi invitaţii şi rămânând cu o frumoasă amintire.De aceea, organizatorii vin în întâmpinarea viitoarelor cupluri, cu școli de dans, care vor face demonstrații pe toată perioada Târgului.

De asemenea, două branduri renumite de produse profesionale de „make-up” vor oferi, pe parcursul celor trei zile ale Târgului, consultanță viitoarelor mirese şi demonstraţii de machiaj.

Este evident faptul că, din ce în ce mai mulți tineri aleg o agenție specializată, care să le ofere consiliere și să se ocupe de organizarea întregului eveniment.
În acest cadru organizat, vizitatorii Târgului pentru Nunți pot alege oferta care li se potrivește cel mai bine, atât din punct de vedere al bugetului, cât și din punct de vedere al stilului.

Întrucât astăzi nunta este o sărbătoare... complexă, unde fiecare detaliu este foarte important, organizatorii s-au străduit să aducă în atenția celor interesați toate aceste aspecte legate de reuşita celui mai important eveniment din viața cuplurilor.

 

O tombolă, cu un câştig râvnit: o... rochie de mireasă!

 

În acest an, organizatorul a pregătit şi o tombolă, care constă în câstigarea unei... rochii de mireasa!
Tombola se va desfăşura în 4 şi 5 aprilie, urmând ca duminică, 6 aprilie (ultima zi a manifestării), fericita câştigătoare să intre în posesia premiului.

TEMATICA SALOANELOR CUPRINDE: rochii şi pantofi de mireasă; costume pentru miri; verighete şi inele de logodnă; rochii şi costume de gală; accesorii nunţi; flori şi aranjamente florale; invitaţii de nuntă, mărturii; decoraţiuni şi efecte speciale; servicii foto - video, consultanţă regie eveniment; şcoală de dans; servicii profesionale de „make-up”; echipamente pentru cosmetice şi îngrijire corporală; produse “hair-style” şi machiaj.
STRUCTURA PE ZONE A FIRMELOR EXPOZANTE: 45% - expozanţi din judeţul Constanţa; 35% - firme din Bucureşti; 20% - societăţi comerciale din judeţele: Brașov, Tulcea, Oradea, Timiş, Suceava, Neamţ şi Ploieşti.

PROGRAMUL ZILNIC DE VIZITARE:
Vineri - 4 şi Sâmbătă - 5 aprilie: între orele 10.00 - 19.00;
Duminică - 6 aprilie: 10.00 - 16.00.
 

Taguri: EuroLitoral, EuroLitoralMamaia, CCINA, CCINAConstanta, TarguldeNunti, Nunti, Targ, 4-6aprilie, BingEuropa, Parc, hotelParc, HotelParcMamaia,jooble.org