7-11 aprilie: Zilele Porţilor Deschise, pentru preşcolari şi elevi, la Institutul de Cercetări Marine

7-11 aprilie: Zilele Porţilor Deschise, pentru preşcolari şi elevi, la Institutul de Cercetări Marine(1355)


În săptămâna 7 - 11 aprilie a.c., Institutul Național de Cercetare - Dezvoltare Marină (INCDM) „Grigore Antipa“ Constanța (director: ing. dr. Simion Nicolaev) își deschide porțile, pentru a fi vizitat de elevii școlilor, constănțene și nu numai.

Inițiativa INCDM@SCHOOL (7 – 11 aprilie) este dedicată activităților educative extracurriculare și extrașcolare, în cadrul programului numit „Școala ALTFEL: Să știi mai multe, să fii mai bun“, și este organizată în colaborare cu Comisia pentru Protecția Mării Negre împotriva Poluării (BSC), Asociația Balcanică de Mediu (BENA), Asociația Europeană de Mediu (AEM) și Instituția Prefectului Județului Constanța.

Scopul acestui program este implicarea tuturor copiilor preșcolari / elevilor și a cadrelor didactice în activități care să răspundă intereselor și preocupărilor diverse ale copiilor, să pună în valoare talentele și capacitățile acestora în diferite domenii, și să stimuleze participarea lor la acțiuni variate.

În acest context, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Marină „Grigore Antipa“ Constanța va primi, în săptămâna 7–11 aprilie 2014, vizita mai multor grupuri de elevi din municipiul Constanța și județele Constanța și Brăila. Se va pune accentul pe dialogul interactiv și implicarea elevilor în discuții, pentru a crește gradul de conștientizare a problematicilor ce țin de protecția mediului, în general, și a celui marin, în mod special.
 

Taguri: GrigoreAntipa, Antipa, Simion, Nicolaev, Nicolaev, INCDM, INCDMConstanta, BENA, AEM, BSC, Perseus, CoCoNET, MareFrame, Constanta, mediu,jooble.org