Ce au făcut polițiștii constănțeni în ultimele 24 de ore(707)


Poliţia Medgidia a depistat şi depus în arestul IPJ Constanţa pe S. Arben, de 44 de ani, care poseda Mandat de Executare a Pedepsei cu Închisoarea, emis de Judecatoria Medgidia din anul 2013, având de executat o pedeapsă privativă de libertate de 1,6 ani, pentru comiterea unor infracţiuni la regimul vamal.

Poliţia Mangalia a depistat şi introdus în arestul IPJ Constanţa pe A. Bairam, de 37 ani, care poseda Mandat de Executare a Pedepsei cu Închisoarea, de la data de 28.03.2014, emis de Tribunalul Constanţa.

Poliţiştii Secţiei 4 Constanţa cercetează în stare de libertate pe C. Dănuţ, de 53 ani, care, la data de 31.03.2014, conducând un tir, a acroşat pompa unei staţii peco situată pe Bulevardul Aurel Vlaicu din Constanţa, producând distrugeri în valoare de 10.000 lei.

Serviciul de Investigaţii Criminale a reţinut pe bază de Ordonanţă, pentru 24 ore, un bărbat, de 32 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor. Acesta a fost prezentat magistraţilor, împotriva sa fiind emis Mandat de Arestare Preventivă pentru 30 zile. Menţionăm faptul că bărbatul, la data de 28.03.2014, a aplicat mai multe lovituri soacrei sale, care a necesitat internare şi îngrijiri medicale de specialitate.

În urma investigaţiilor şi a probatoriului administrat, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au identificat şi cercetează în stare de libertate un minor de 16 ani, ca fiind autorul a două furturi din locuinţe comise anterior, cu un prejudiciu de 18.700 lei.
 
jooble.org