Ion Cristoiu despre Mazăre: Ceaușescu de la Malul Mării, inconfundabil în România prin îmbrăcămintea de maimuță în călduri

Ion Cristoiu despre Mazăre: Ceaușescu de la Malul Mării, inconfundabil în România prin îmbrăcămintea de maimuță în călduri(1702)


Ion Cristoiu scrie pe blogul său, www.cristoiublog.ro, despre Constanța lui Radu Mazăre.


Puteți citi textul mai jos:

Am mai spus și am mai scris despre Procesul împlinit de PSD numit feudalizarea României. Aflate sub atotputernicia rîtanilor PSD, porecliți președinți de consilii județene sau primari, părți însemnate ale teritoriului lui național sunt practic republici autoproclamate, în genul Transnistriei. Toate instituțiile așa zisului stat român sunt la cheremul bulibașei PSD-iste. Pentru ca șobolanul gras Nicușor Constantinescu să poată fi adus în fața procurorilor au trebuit trimise de la București forțe speciale. Nici un polițist din Constanța n-ar fi avut curaj să-i pună cătușe Stăpînului!
Viața jurnalistului în Republica Rîtanului PSD e cumplit de grea. M-am convins de asta răspunzînd invitației de a participa vineri, 28 martie 2014, la Conferința Națională „CODURILE PENAL ȘI DE PROCEDURĂ PENALĂ – PREMISA CONSOLIDĂRII STATULUI DE DREPT”, organizată de Universitatea „Andrei Șaguna” din Constanța.


Ca moderator al mesei rotunde Noul Cod Penal și libertatea presei, am întrebat pe jurnaliștii din sală cine a avut procese de calomnie. Spre uluirea mea, s-a ridicat o pădure de mîini. Toți fuseseră tîrîți prin tribunale de Radu Mazăre. Acest maimuțoi al PSD-ismului absolut are un Trust de presă: televiziune (mi-o vîră pe gît UPC), ziar. După ce sunt tăvăliți bine prin cerneală de haidamacii mediatici, jurnaliștii care au cutezat să scrie împotriva lui Radu Mazăre sunt hărțuiți prin tribunale.

În Constanța, cînd spui Mazăre, toată lumea tresare, crezînd că te referi la acest Ceaușescu de la Malul Mării, inconfundabil în România prin îmbrăcămintea de maimuță în călduri. Dacă e un asistat social, interlocutorul tău îi înalță elogii. Dacă e mai spălat, interlocutorul face o grimasă ca și cum ar fi călcat într-un rahat.

Aceasta e România.

O Republică Federală a PSD, alcătuită din feudele rîtanilor PSD-iști.

jooble.org