Ai probleme iar cu banul? Face cinste SALVAMARUL!

Ai probleme iar cu banul? Face cinste SALVAMARUL!(8007)


Primarul Mamaiei, Radu Mazăre, s-a dus în cartierul Henri Coandă, să-și plângă de milă. S-a dus să se victimizeze în cartierul ridicat cu multe milioane de euro, din banii noștri, ai tuturor, spre nemulțumirea tuturor constănțenilor din zonă.

Având în vedere mărinimia edilului pseudofaraon, capacitatea vilei din Mamaia în care acesta locuiește cu chirie,cea mai bună soluție ar fi ca nevoiașii să fie găzduiți de domnul primar. Se vor economisi astfel sume importante de bani, care vor putea fi folosite pentru subvenționarea gigacaloriei.

Știm că există spațiu suficient și chiar un mic port în living, unde își ține barca. Chiar și garajul din sticlă al primarului e mai bun decât ghetourile construite în Henri Coandă. Și dacă îi pasă atât de mult de nevoiași, atunci credem că le va oferi acestora și posibilitatea să privească apusul pe lacul Siutghiol, așa cum o face el, președintele Republicii Mazăre.

ULTIMA ORĂ: Primarul a promis că va monta un videoproiector imens, pentru ca oamenii să se uite gratuit la televizor și pentru a nu mai fi luat la rost de media independentă.

PS. Pamfletul de mai sus este adresat primarului Radu Mazăre de Organizația de Tineret Forța Civică Constanța.
jooble.org