ZIUA POLIŢIEI:

ZIUA POLIŢIEI: "Poliţistul Anului" pentru "Ordine Publică" a fost un tulcean, remarcat în timpul viscolului din ianuarie(1416)


Şi în municipiul Tulcea au avut loc, astăzi – 25 martie, manifestări organizate la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea, cu ocazia Zilei Poliţiei Române.
La aceste evenimente, a participat preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu, alte notabilităţi şi personalităţi, din diferite domenii, ale judeţului.

După cuvântul de deschidere al ministrului de Interne, Gabriel Oprea (în sistem videoconferinţă), au fost anunţaţi câştigătorii premiilor „poliţistul anului“, pe categorii.
Printre nominalizaţi, la capitolul „Ordine Publică”, s-a numărat şi un tulcean!
Inspectorul principal Ivan Titorenco (de la serviciul de „Ordine Publică”) a fost remarcat pentru implicarea sa, în salvarea mai multor persoane, în timpul "Codului portocaliu", din ianuarie 2014.

Preşedintele CJ Tulcea, Horia Teodorescu, a transmis urări de bine pentru toţi poliţiştii din judeţul Tulcea şi i-a felicitat pe cei care, cu această ocazie, au fost înaintaţi în grad: „Consider că am avut până acum o colaborare foarte bună, în folosul cetăţenilor judeţului şi sper ca aceasta să continue şi de acum încolo. Aţi fost întotdeauna alături de noi, la toate manifestările organizate de noi, Consiliul Judeţean, de Prefectură sau de primărie, iar pentru acest lucru vă mulţumim“, le-a mai spus preşedintele Teodorescu poliţiştilor tulceni.
Acesta a subliniat, de asemenea, importanţa activităţii poliţiştilor pentru menţinerea liniştii publice, pentru siguranţa cetăţenilor. Cel mai important barometru al activităţii poliţiştilor este părerea cetăţenilor, a mai spus preşedintele Teodorescu. „Am vorbit cu tulcenii, iar oamenii au încredere în dumneavoastră, se simt în siguranţă în judeţul nostru. Aceasta este, cred eu, măsura performanţei dumneavoastră“.
 

Taguri: CJT, CJTulcea, ZiuaPolitiei, Politie, OrdinePublica, Teodorescu, HoriaTeodorescu, GabrielOprea, Oprea, Interne, PolitistulAnului,jooble.org