DEZVĂLUIRE B1Tv: Ministrul de Externe Corlăţean ar putea fi, conform

DEZVĂLUIRE B1Tv: Ministrul de Externe Corlăţean ar putea fi, conform "gradului diplomatic", doar... un trepăduş, într-o ambasadă!(1196)


În seara zilei de vineri, ziaristul Sabin Orcan a făcut o dezvăluire stupefiantă, în direct, în cadrul emisiunii, de tip “talk – show”, pe care o realizează la postul B1 Tv.

"Bomba" se referă la Titus Corlăţean, jupânul de la MAE român.

Cunoscutul ziarist a aflat că MINISTRUL DE EXTERNE ACTUAL, PESEDISTUL TITUS CORLĂŢEAN, N-AR PUTEA SĂ OCUPE, ÎN DIPLOMAŢIE, POSTUL DE… AMBASADOR (DE FAPT: NICI PE CEL DE CONSUL, ORI SECRETAR – 1 AL VREUNEI AMBASADE ROMÂNEŞTI)!

Conform statutului corpului diplomatic român, “gradul diplomatic” este reperul pentru evoluţia în cariera de diplomat.
Iar gradul diplomatic actual, al acestui Corlăţean (CARE, DE ANI DE ZILE!, ESTE PREZENTAT CA FIIND MARELE EXPERT ÎN POLITICĂ EXTERNĂ AL SOCIALIŞTILOR ROMÂNI…) este de (DOAR!)… “SECRETAR – 2”!

Cu alte cuvinte, unul care, ca diplomat de carieră, n-ar putea fi mai mult decât un… biet trepăduş, la ambasada din Burkina Faso, de exemplu, este… şeful tuturor diplomaţilor români, ca titular al portofoliului guvernamental de la (Afacerile) Externe româneşti!!!

Dar aşa este în politica românească, ca în armată: “Funcţia bate gradul”! (Şi, implicit, din păcate: COMPETENŢA...)
 

Taguri: TitusCorlatean, Corlatean, T.Corlatean, MAE, Externe, AfaceriExterne, MinisterulAfacerilorExterne, M.A.E., SabinOrcan, Orcan, ziarist, B1TV, B1, ambasada, secretar1, secretar2,jooble.org