Casa de Cultură Medgidia: patru zile de evenimente artistice

Casa de Cultură Medgidia: patru zile de evenimente artistice(1473)


În aceste zile, de sfârşit de săptămână, Casa de Cultură „I.N. Roman”, din Medgidia, desfășoară mai multe activități culturale și educative.

Astfel, astăzi, joi - 20 martie, de la ora 16.00, a avut loc premierea copiilor care au participat la cea mai recentă ediție a concursului de șah, organizat în cadrul Casei de Cultură.

Mâine, vineri - 21 martie, de la ora 11.00, Casa de Cultură “I.N. Roman”, în colaborare cu Clubul Copiilor din Medgidia, prezintă piesa de teatru „Nuielușa fermecată”, adaptare după basmul „Nuielușa de argint”, de Călin Gruia.

Poimâine, sâmbătă - 22 martie, începând cu ora 13.00, Casa de Cultură găzduiește sărbătoarea de „Nawrez”, organizată de Uniunea Democrată a Tătarilor Turco – Musulmani din România (UDTTMR) - filiala Medgidia.

În sfârşit, duminică - 23 martie , de la ora 11.00, va avea loc un recital, de pian și balet, organizat de Primăria Municipiului Medgidia - Serviciul “Cultură” și Centrul Cultural Județean „Theodor T. Burada” Constanța - filiala Medgidia. Recitalul „Primăvara, în acorduri de pian și pași de dans”, va fi susținut de către elevii claselor de pian (profesor Angela Bejenaru) și balet (profesor Mariana Baran). Prezintă: Florin Oprică.
 

Taguri: CasadeCultura, I.N.Roman, Medgidia, Constanta, Nawrez, UDTTMR, AngelaBajenaru, Bajenaru, FlorinOprica, Oprica, MarianaBaran, Baran, TheodorT.Burada, ClubulCopiilor, CentrulCulturalJudetean,jooble.org