Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
CONSTANTINESCU VA FI CERCETAT ÎN LIBERTATE, DAR SUB CONTROL JUDICIAR! DNA atacă soluţia, la Curtea de Apel Bucureşti. Gâmbuţeanu va petrece 29 de zile în arest preventiv

CONSTANTINESCU VA FI CERCETAT ÎN LIBERTATE, DAR SUB CONTROL JUDICIAR! DNA atacă soluţia, la Curtea de Apel Bucureşti. Gâmbuţeanu va petrece 29 de zile în arest preventiv(1591)


Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa (CJC), va fi cercetat în stare de libertate, SUB CONTROL JUDICIAR, ŞI (!) ÎN CEL DE-AL DOILEA DOSAR PE CARE IL INSTRUMENTEAZĂ Departamentul Naţional Anticorupţie (DNA)!

Aceasta a fost, după aproape patru (4!) ore de audieri, plus una de deliberări, astăzi, joi – 20 martie, decizia judecătorilor Tribunalului Bucureşti!

DNA a şi anunţat, deja, că va ataca soluţia, imediat, la Curtea de Apel Bucureşti, judecătorii acestei Instanţe superioare urmând să judece şi să se pronunţe, în următoarele zile.
DNA solicitase arestarea preventivă, pentru 29 de zile, a preşedintelui CJT, cercetat penal (ÎN ACEST AL DOILEA (!) DOSAR AFLAT ÎN INSTRUMENTARE, ÎN ACEST MOMENT!), pentru nu mai puţin de… 27 (douăzeci şi şapte!) de capete de acuzare, constând în ABUZ ÎN SERVICIU, CU CONSECINŢE AGRAVANTE!

Primele declaraţii ale lui Nicuşor Constantinescu, la ieşirea din Tribunal:
“S-A FĂCUT DREPTATE!
Judecătorii, spre lauda Justiţiei române (SIC!), au avut PUTEREA (SIC!) să fie corecţi.
Aceasta îmi întăreşte convingerea, pe care am mai exprimat-o şi eu şi alţii, că SINGURA ŞANSĂ A ROMÂNIEI ESTE… JUSTIŢIA, ÎNSĂ UNA CARE SĂ FACĂ DREPTATE!”

Constantinescu a mai spus că: “NU M-AU JIGNIT NUMAI PE MINE, DAR AU JIGNIT PE CEI 750.000 DE CETĂŢENI AI JUDEŢULUI CONSTANŢA, CARE M-AU VOTAT, ŞI NU O DATĂ, CI DE TREI ORI!”

Vom reveni, cu noi amănunte!


P.S.:
Adrian George Gâmbuţeanu (directorul – general al Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa – RAJDPC, din subortinea CJC), în schimb, va rămîne, conform Hotărârii judecătorilor Tribunalului Bucureşti, la cererea procurorilor antricorupţie, timp de 29 de zile, în arrest preventive!
Şi el are dreptul la o cale de atac, imediată.
 

Taguri: Constantinescu, NicusorConstantinescu, Gambuteanu, AdrianGambuteanu, DNA, D.N.A., TribunalulBucuresti, CurteadeApel, Dreptate, Justitie,
George Andrei Popescu Primăria Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp
Mohammad Murad Candidat CJ Constanța



jooble.org ziare, stiri