Curtea de Apel Constanța: Gigi Becali se poate opera, în România şi sub pază. Iar Paştele îl va petrece la Poarta Albă...

Curtea de Apel Constanța: Gigi Becali se poate opera, în România şi sub pază. Iar Paştele îl va petrece la Poarta Albă...(1756)


Curtea de Apel Constanţa a respins, cu puţin timp în urmă, cererea lui Gheorghe (“Gigi”) Becali de a fi operat (la coloana vertebrală), în străinătate ori în ţară (dar… fără pază, motivând că a obţinut executarea pedepsei “în regim deschis”!) şi de a fi… lăsat să se roage, LIBER!, timp de trei zile şi să… petreacă Sfintele Paşte în sânul familiei!

De asemenea, Curtea de Apel Constanţa a decis ca Gheorghe Becali să achite cheltuielile de judecată, în valoare de 300 de lei.

Conform “Realitatea” Tv, Decizia Curţii de Apel Constanţa este DEFINITIVĂ.
(Dar, atenţie, nu este şi… “IREVOCABILĂ”!, AŞADAR POATE FI ATACATĂ, la o Instanţă superioară!).

În această dimineaţă, finantaţorul “Stelei” Bucureşti, Gigi Becali a fost adus, de la Penitenciarul Poarta Albă, la Curtea de Apel Constanţa, pentru judecarea contestaţiei acestuia la decizia Tribunalului, care-I respinsese cererile.
El le-a spus magistraţilor că a avut, din nou, dureri la coloană, şi că a fost consultat de un neurochirurg din Constanţa, care i-a spus că trebuie operat de urgenţă.

Reamintim şi faptul că pentru graţierea lui “Jiji” sunt depuse, la Preşedinţia României, două cereri, ambele venind din partea membrilor familiei.
 

Taguri: Steaua, Becali, Gh.Becali, GeorgeBecali, G.Becali, PoartaAlba, CurteadeApel, Constanta, Jiji,
George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri