Liberalii dau calitatea pe... cantitate, în materie de luptă cu foştii aliaţi socialişti: două comunicate pe zi, aproape identice!

Liberalii dau calitatea pe... cantitate, în materie de luptă cu foştii aliaţi socialişti: două comunicate pe zi, aproape identice!(1616)


Prin textul intitulat “Minciuna, demagogia și ipocrizia – mărci ale lui Victor Ponta” (SIC!), Partidul Naţional Liberal reuşeşte performanţa de a transmite… două (2!) comunicate de presă, APROAPE IDENTICE!, în aceeaşi zi (astăzi, marţi – 18 martie 2014)!

Este clar: (re)veniţi, (ABIA) recent!, în opoziţie faţă de socialişti, LIBERALII VOR SĂ… RECUPEREZE, RAPID!
Dacă celelalte partide antiguvernamentale dau, deocamdată cel puţin (suntem, doar, în pre-... pre-campanie electorală, pentru “europarlamentarele” din 25 mai a.c.!), cel mult câte un comunicat pe zi, PNL dublează miza, după principiul: dacă nu-i calitate, băgăm cantitate, cât cuprinde…

Cum tot scriem de-o bucată de vreme (nu numai noi, desigur!), liberalii, ne asaltează, efectiv, cu încercarea lor panicat – grăbită de a se “spăla” în ochii electoratului de dreapta şi de centru-dreapta, după concubinajul politic, de trei ani (dintre care ultimii doi … la guvernare!) cu de-alde Ponta – şi – ai – lui!

Dar (cum tot la fel de des scriem) este evident şi că graba lor disperată, de a se prezenta drept noul “vârf de lance” al opoziţiei anti-socialiste, nu escamotează (ba, s-ar putea spune că… dimpotrivă!) petele de ruj, de pe cămaşă, obrăjiori, buze ori… alte părţi, din perioada (s-o numim, formal: un ”ieri” politic…) când erau INTIMI, ca să spunem aşa, cu pesediştii, conservatorii, anteniştii, uneperiştii şi alţi “duşmani de clasă” de (alaltăieri şi:) de astăzi!

Iată ce mai toacă azi (de altfel: PERFECT PERTINENT!) liberalii lui Crin, la socialiştii lui Victor – Viorel:

 

“Minciuna, demagogia și ipocrizia – mărci ale lui Victor Ponta”

 

“Partidul Național Liberal înțelege, din faptul că Victor Ponta vorbește despre refacerea USL, că avem de-a face cu un exemplu de ipocrizie și o încercare de a păcăli electoratul, de a-i înșela pe oamenii care au acordat un vot de încredere fostei alianțe USL.

USL nu mai există pentru că PSD s-a întors la practicile și comportamentul din vremea lui Adrian Năstase (SIC!), iar refacerea alianței este încă (SIC!) o minciună, la fel ca și celelalte pe care le spune Victor Ponta.

Din ciclul acestui discurs, înjositor pentru un politician, dar și nociv pentru români (SIC!), amintim: afirmațiile din campanie (este vorba despre campanile electorale din anul 2012! – N. Red.), cum că nu susține proiectul Roșia – Montană, și apoi încercarea de a-l impune, fără dezbatere (SIC!), discuțiile despre dreptate, concomitent cu promovarea amnistiei și grațierii penalilor din PSD (SIC!), mesajul cum că dorește o Românie puternică, transformat într-o manevră de a oferi puterea totală membrilor PSD (SIC!), promisiunile introducerii unei noi liste de medicamente de la 1 aprilie, urmată de amânarea acesteia, promisiunea încălcată de a reduce CAS de la 1 iulie.

După atâtea minciuni și dezinformări (SIC!), orice declarații ar mai face Victor Ponta, acesta nu mai poate avea credibilitate nici în fața noastră, dar nici în fața românilor.”


Aşa vă voiam, şi-n vara lui 2012, şi-n primăvara lui 2013, domnilor – etaloane ale dreptei româneşti, cum aţi vrea, ABIA ACUM (după ce aţi făcut trei tumbe, precum puricele din poveste, şi din broască uselistă râioasă v-aţi transformat, miraculos, în cosânzeană penelistă frumoasă), să ne faceţi să credem că sunteţi!...
 

Taguri: PNL, PSD, USL, Ponta, Antonescu, CrinAntonescu, VictorPonta, Victor-Viorel, RosiaMontana, Rosia-Montana, SmaranditaPopii, Penelita, Uselita, CotaUnica,jooble.org