Cercetați de polițiști pentru lipsire de libertate(534)


Poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi ieri de către o tânără în vârstă de 27 de ani, din Constanţa, cu privire la faptul că, în seara zilei de 15.04.2013, ora 22.30, în timp ce se afla într-un taxi, în faţa imobilului său împreună cu soţul şi fiul lor, au fost blocaţi de un autoturism de culoare negră, din care au coborât mai multe persoane, printre ele fiind recunoscuţi de către victimă fraţii M Kirez, de 27 de ani şi M. Regep, de 25 de ani cât şi M. Kezban, de 52 de ani, mama acestora.

Împotriva voinţei sale, prin folosirea forţei, au urcat-o în autoturismul lor, ameninţând-o şi solicitându-i să le precizeze unde se află tânăra M. R., sora, respectiv fiica agresorilor. După aproximativ 30 de minute, au eliberat-o pe o stradă necunoscută din cartierul Coiciu. Suspecţii au fost imediat identificaţi.

M. Kezban a fost reţinută pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal urmând ca la data de 17.04.2013 să fie prezentată procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa cu propunere de sesizare a instanţei de judecată în vederea luării măsurii arestării preventive.

Poliţiştii continuă investigaţiile pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs fapta, urmând ca la finalizarea acestora dosarul să fie înaintat cu propuneri legale corespunzătoare unităţii de parchet competente
 
jooble.org