ODATĂ CU

ODATĂ CU "EUROPARLAMENTARELE": Alegeri locale parţiale, dar nu şi pe posturile celor... declaraţi INCOMPATIBILI de către ANI(1699)


PE 25 MAI, ODATĂ CU “EUROPARLAMENTARELE”, NU VOM MAI AVEA REFERENDUM PENTRU O NOUĂ CONSTITUŢIE (CĂ… NU-I GATA!), DAR, “LA SCHIMB”, VOR FI… ALEGERI LOCALE PARŢIALE, PENTRU TOATE FUNCŢIILE (FOARTE NUMEROASE, DIN VARII MOTIVE!…), DIN CADRUL ADMINISTRAŢIILOR LOCALE ŞI JUDEŢENE VACANTE!

Aşadar, duminică – 25 mai, vor fi aleşi nu numai “europarlamentarii”, ci şi consilierii locali şi judeţeni, primarii şi preşedinţii de Consilii Judeţene, pe locurile rămase vacante, din diverse motive (, în perioada scursă de la ultimele alegeri locale, din 2012.

Anunţul a fost făcut, în această după-amiază, chiar de către premierul Victor Viorel Ponta.

 

Dar cu… INCOMPATIBILII, declaraţi ca tare de către ANI, cum rămâne?!

 

BINEÎNŢELES, NU S-A VACANTAT NICI UN ASTFEL DE LOC, ÎN ADMINISTRAŢIILE LOCALE ŞI JUDEŢENE, CA URMARE A… DECIZIILOR DE INCOMPATIBILITATE, EMISE DE A.N.I.!!!
Şi nici nu-s puţine: sute în ţară, zeci numai în judeţul Constanţa (în frunte cu preşedintele Consiliului Judeţean – CJC, NICUŞOR DANIEL CONSTANTINESCU!)

De fapt, este (foarte) probabil ca…. tocmai ăsta să fi şi fost SCOPUL, ASCUNS ÎN MOD PERVERS, al lu’ de-alde Ponta, Constantinescu, traista de primari incompatibili etc.: “Facem alegeri şi, pe urmă, spunem că nu mai vacantăm nici un post, pe motiv de incompatibilitate, ca să nu mai cheltuim banii “BOBORULUI şi ai sărmanei ŢĂRIŞOARE”.
 

Taguri: NicusorConstantinescu, ANI, incompatibili, incompatibilitateANI, Ponta, Constantinescu, EUROPARLAMENTARE, Constitutie, 25mai, AlegerLocale, locale, judetene, ConsiliulJudetean, Constanta, CJC,
George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri