Universitatea “OVIDIUS”, din Constanţa, a rămas, DIN NOU!, FĂRĂ CONDUCERE

Universitatea “OVIDIUS”, din Constanţa, a rămas, DIN NOU!, FĂRĂ CONDUCERE(1975)


Universitatea “OVIDIUS”, din Constanţa, a rămas, DIN NOU!, FĂRĂ CONDUCERE!
Rectorul interimar de la “Ovidius”, cunoscutul medic ION BORDEIANU, și-a… dat demisia!

Daniel Citirigă, purtătorul de cuvânt al Universității „Ovidius” Constanța, a anunţat, astăzi, duminică – 8 martie (1): „Ieri, 7 martie 2014, domnul doctor Ion Bordeianu, “interimar PE CREDITE” (Sic!) al Universității “Ovidius” (adică ordonator de credite – N. Red.), și-a depus demisia, din motive de sănătate, iar, mai departe, săptămâna viitoare se va desemna un nou ordonator interimar pe credinte dintre cei doi prorectori ai universității, după care sigur se va intra în normalitate din luna mai când se preconizează alegerile la universitate“.

Noul rector interimar va fi desemnat la începutul săptămânii viitoare, când se va întruni Senatul Universității. Până atunci, drept de semnătură pentru deciziile urgente îl are prorectorul Florin Anghel.
Acesta din urmă a declarat, în mai multe rânduri, că nu își dorește scaunul de conducere. În aceste condiții,… arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, ar putea deveni ordonator interimar de credite! Şi asta pentru că pot candida doar cei cu funcții de conducere, dar... și cu grad de profesor universitar!

Ion Bordeianu a asigurat interimatul din septembrie 2013, după ce, în vară, fostul rector, Dănuț Epure a fost implicat într-un uriaș scandal de mită, Epure fiind chiar arestat. După Epure şi Gabriela Stanciu, din toamnă, Bordeianu asigura interimatul, la rectorat.

Medicul şi profesorul Bordeianu îşi va continua cariera (şi) de profesor universitar, la Facultatea de Medicină Generală, din cadrul Universității “Ovidius”, a anunţat purtătorul de vorbe Citirigă.
 

Taguri: IonBordeianu, Bordeianu, dr.Ion, Bordeianu, GabrielaStanciu, DănuţEpure, Epure, Stanciu, UniversitateaOVIDIUS, OVIDIUS, OVIDIUSConstanta, rector, DanielCitiriga, Citiriga,jooble.org