Galeria de Artă de la Baza Nautică CERONAV se inaugurează cu vernisaj de grafică şi pictură şi cu un nou volum de poezie al lui OVIDIU CUPŞA

Galeria de Artă de la Baza Nautică CERONAV se inaugurează cu vernisaj de grafică şi pictură şi cu un nou volum de poezie al lui OVIDIU CUPŞA(1952)


Mâine, vineri – 7 martie, la ora 12.30, la Baza Nautică a CERONAV, de pe malul Lacului Siutghiol, se va desfăşura un prim eveniment din cadrul “PRIMĂVERII CULTURALE”, iniţiate de numita instituţie de instruire şi perfecţionare a personalului navigant.

Este vorba despre INAUGURAREA GALERIEI DE ARTĂ din incinta acestei Baze Nautice a CERONAV (Curator: Gina Costescu).
Cu acest prilej, va fi vernisată o expoziţie de grafică şi pictură, a artiştilor plastici prof. MARIETA BESU şi TUDOR TIŢOIU.

De asemenea, va fi lansat şi noul volum de poezie, “FLAMINGO”, al dr. ing. OVIDIU CUPŞA, nimeni altul decât… directorul CERONAV!

Evenimentul cultural va beneficia şi de prezenţa şi prestaţia altor artişti constănţeni: Cvartetul Instrumental “Concertino” (prof Livia Tiţa Bibu), Trupa “Poze cu Suflet” şi “Wild Art”.

Taguri: CERONAV, OvidiuCupsa, Cupsa, BazaNautica, Nautica, MarietaBesu, Besu, TudorTitoiu, Titoiu, Concertino, CvartetulCONCERTINO, LiviaTitaBibu, Tita, WildArt, PozecuSuflet, GinaCostescu, Costescu, Flamingo, PrimavaraCulturala,jooble.org