Ce au făcut polițiștii constănțeni în ultimele ore(707)


În noaptea de 23 spre 24.02.2014, ora 00.10, poliţiştii Secţiei 3 din Constanța au fost sesizaţi cu privire la faptul că, o persoană necunoscută, a spart geamul unei locuinţe cu o piatră.
În urma investigaţiilor efectuate, oamenii legii au identificat un bărbat, în vârstă de 39 ani, din Constanţa, bănuit de producerea distrugerii, prejudiciul reclamat fiind în valoare de 200 lei.
Cercetările sunt continuate de către poliţişti în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului, urmând a fi făcute propuneri legale în consecinţă prin unitatea de parchet competentă.

Cercetat în stare de libertate de către Poliţiştii Secţiei 3

Poliţiştii Secţiei 3 cercetează în stare de libertate un bărbat, de 39 ani, întrucât a fost identificat de agenţii de pază ai unei societăţi comerciale, după ce a trecut de casele de marcat ale unui centru comercial, cu produse neachitate.
Cercetările sunt continuate de către poliţişti în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului.


Cercetaţi de către poliţiştii Postului de Poliţie Cumpăna pentru furt calificat

În noaptea de 19/20.02.2014, poliţiştii Postului de Poliţie Cumpăna au fost sesizaţi de către doi localnici, cu privire la faptul că, persoane necunoscute au pătruns în curţile acestora şi au sustras din anexele aferente, scule electrice.
Demarând cercetărilor poliţiştii au identificat 2 minori şi un major, bănuiţi de comiterea faptei.
De asemenea, prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat părţii vătămate.
Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Cumpăna sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.


Cercetat în stare de libertate de către Poliţiştii Secţiei 2

Poliţiştii Secţiei 2 cercetează în stare de libertate o femeie, în vârstă de 20 ani, din judeţul Călăraşi, întrucât a fost identificată de agenţii de pază ai unei societăţi comerciale, la data de 23.02.2014, ora 18.10, după ce a trecut de casele de marcat ale unui centru comercial, cu produse neachitate în valoare de 419 lei.
Cercetările sunt continuate de către poliţişti în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului.
jooble.org