Desfiinţarea Administraţiei Financiare din Sulina va fi anulată?(1067)


Anunţata desfiinţare a Secţiei de Administraţie Financiară din oraşul Sulina, judeţul Tulcea, a creat o mare nemulţumire în rândul cetăţenilor, ca şi a administratorilor societăţilor comerciale, din localităţile arondate, din Delta Dunării, fiind cunoscută dificultatea deplasării la reşedinţa de judeţ, municipiul Tulcea, mai ales pe timp de iarnă.

Ieri, 20 februarie, președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, s-a deplasat la București, acolo unde a discutat cu cei din conducerea Guvernului României, despre situația Administrației Financiare de la Sulina (care urmează să fie desființată).

„Am discutat cu premierul și sunt aproape convins că problema va fi rezolvată. Am explicat la București care este situația la Sulina, care sunt condițiile de a ajunge din acel oraș până în municipiul Tulcea. Am primit semnale clare din partea agenților economici că trebuie menținută această secție, iar eu consider că am reuşit să îi conving pe cei de la Guvern de ce este important să fie menţinut acest centru de la Sulina“, a explicat președintele CJT.
 

Taguri: Sulina, Administratie, Financiara,jooble.org