Spectacol caritabil la Casa de Cultura. Un tânăr are nevoie de ajutorul nostru(1215)


În această seară, de la ora 18.00, la Casa de Cultură din Constanța va avea loc spectacolul caritabil "Împreună salvăm o viață", prețul de acces fiind 10 Ron - sumă donată integral către Florin Marian Beznea.
 Vă așteaptă un spectacol cu momente de muzică, dans și teatru ale elevilor talentați de la Liceul Teoretic "Traian" si Liceul cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru" precum și o tombolă la care puteți câștiga premii din partea sponsorilor Avon, Cityplex, Entourage Cafe.


Florin Marian Beznea împlinise cu o zi înainte vârsta de 19 ani, când a mers împreună cu prietenii la plajă, în vara lui 2013. O săritură în apă, de pe stabilopozi, i-a curmat definitiv visele. Elevul pasionat de fotbal de la Liceul Sportiv a rămas paralizat de la gât în jos.


„Sunt încrezător în mine, în familie şi cei care sunt alături de mine... Aştept cu nerăbdare să ies din infernul spitalului şi să ajung acasă“, a transmis Florin.


Dacă nu puteţi ajunge la spectacolul caritabil, puteţi susţine recuperarea unui tânăr de 19 ani care nu va mai părăsi niciodată patul de suferinţă.
Florin vă mulţumeşte pentru ajutor! Conturile sunt deschise la Raiffeisen Bank Constanţa, pe numele mamei lui Florin, Elena Florica Beznea:
RON - RO 71 RZBR 0000 0600 1251 7838
EURO - RO 80 RZBR 0000 0600 1321 3942
jooble.org