Fata de 15 ani dispărută din București se ascundea în mănăstirea ctitorită de IPS Teodosie

Fata de 15 ani dispărută din București se ascundea în mănăstirea ctitorită de IPS Teodosie(1272)


Iulia Ionescu, fata în vârstă de 15 ani din Bucureşti dată dispărută de pe 12 februarie, a fost găsită în trenul internaţional Sofia-Moscova, în vagoanele de trafic intern care circulă de la Suceava spre Bucureşti. Din informaţiile pe care le publică Monotorul de Suceava, fata s-a aflat în judeţul Suceava la Mănăstirea Adormirea Maicii Domnului din satul Gheorghiţeni, comuna Dorna Arini.
Vineridupă-amiază, aceasta a ajuns în municipiul Suceava, de unde, în jurul orei 16.00, s-a urcat în trenul internaţional, îndreptându-se spre Bucureşti. Fata era îmbrăcată cu o haină gri şi avea un batic pe cap, haine de care s-a schimbat la un moment dat în tren. Poliţiştii erau deja pe urmele fetei.

Mănăstirea Dorna-Arini - Mănăstirea Acoperământul Maicii Domnului, aflată în satul Gheorghiteni (localitatea Dorna Arini, judeţul Suceava) este un aşezământ monahal de maici. Mănăstirea Dorna-Arini este ctitorie a IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului. Aşezământul monahal a fost construit în satul natal al ierarhului, pe locul casei părinteşti. Mănăstirea a fost sfinţită pe dată de 20 octombrie 2004 de către Patriarhul Bartolomeu al Constantinopolului şi PF Teoctist. Este metoc al Arhiepiscopiei Tomisului, scrie site-ul crestinortodox.ro.
 
jooble.org